web statistics

Kredi Kartı Ekstresi Öğrenme, Sorgulama ve Görüntüleme


Kredi kartı başvurusu sırasında yapılan hatalı adres bildirimi nedeniyle bankaların gönderdiği kredi kart ekstreleri tüketicilerin eline ulaşmıyor (bkz. Kredi Kartı Adres Değişikliği Güncellemesi Nasıl Yapılır ?). Ya da ekstreler postadaki gecikmelerden dolayı son ödeme tarihinden sonra müşterilerin eline geçiyor. Bunlar ve benzer sebeplerden dolayı da tüketiciler kredi kartı ekstre bilgilerilerini internet yoluyla öğrenmeye çalışıyor. Ancak Google’da “ekstre öğrenme, ekstre sorgulama, ekstre görüntüleme, ekstre borcu ögrenme, ekstre bilgileri öğrenme” gibi aramalar yaparak bu bilgilere ulaşmak oldukça zor.

Kredi Karti Ekstresi Ogrenme Sorgulama Goruntuleme

Günümüzde çok az sayıda banka sadece kredi kartı bilgilerinizi girerek internette kredi kartı ekstrenizi görüntülemenize izin veriyor. Kredi kartı ekstrenizi internet üzerinden sorgulayabilmeniz için bankanızda bir İnternet Bankacılığı hesabınız olması gerekiyor. Eğer internet şubesi için bir kullanıcı adı veya şifreniz yoksa ekstre bilgilerinize ulaşmak için hala en kolay yol ise Telefon Bankacılığı. Bankaların neredeyse tüm bankacılık işlemlerini yapmanıza olanarak veren telefon numalarını arayarak sesli yanıt sisteminde ilgili adımları izleyebilir ve kredi kartı bilgilerinizi vererek kredi kartı ekstre borcunuzu öğrenebilirsiniz. Bu yazımızda sizlerde bu telefon numaralarını paylaşmak istiyoruz :

“Kredi Kartı Ekstresi Öğrenme, Sorgulama ve Görüntüleme” üzerine bir yorum

  1. çok pardon ama bu sayfaya bakan yok mu ben de aynı detten muzdaribim.Bankadan ekstrelerim gelmiyor defalarca istetmeme rağmen.Bankaya bile fax çektirmeme rağmen şubeye bile istediğim aylar gelmiyor.Bu bankada neler oluyor.Hesabımdan iznim olmadan facebook üzerinden hesabımdan para çekmişler nasıl yapmışlarsa bilmiyorum ama bu tür dolandırıcılıklara birileri dur demeli bankalar çözüm üretmeli ben bir yol buldum bile; bence banka müşterilerini koruma amaçlı bu ve benzeri satışlarda sesli onay almalı.

Yorumlar kapalı.