web statistics

Kredi Kartı Hesap Özeti Öğrenme, Sorgulama ve Görüntüleme


Kredi kartı kullanan tüketicilerin internette yaptığı “hesap özeti öğrenme, hesap özeti sorgulama, hesap özeti inceleme, hesap özeti görüntüleme, hesap özeti bilgileri” gibi aramaların öne çıktığını görüyoruz. Kart sahiplerinin hesap özeti bilgilerini internette bu kadar fazla aramasının en önemli sebebi, kredi kartı başvurusu sırasında yapılan hatalı adres bildirimi nedeniyle bankaların posta yoluyla gönderdikleri hesap özetlerinin müşterilerin eline ulaşmaması (bkz. Kredi Kartı Adres Değişikliği Güncellemesi Nasıl Yapılır ?). Diğer bir nedense adres doğru olsa bile hesap özetlerinin son ödeme tarihinden sonra müşterilerin eline geçmesi.

Tüm bu sebeplerden dolayı tüketiciler hesap özeti bilgilerini internetten öğrenmeye çalışıyorlar. Ancak Google’da arama yaparak bu bilgilere ulaşmak çok zor. Neredeyse hiçbir banka İnternet Bankacılığı hesabınız olmadan hesap özetinizi sorgulamanıza izin vermiyor.

Eğer İnternet Bankacılığı şifreniz yoksa hesap özetinizi öğrenmek için hala en kolay yol bankaların Telefon Bankacılığı numaralarını aramak. Sesli yanıt sistemindeki ilgili adımları izleyerek ve kart bilgilerinizi girerek hesap özetinizi öğrenmek oldukça kolay. Bu yazımızda sizlerle bu telefon numaralarını paylaşmak istiyoruz :
Kredi Karti Hesap Ozeti Ogrenme Sorgulama Goruntuleme

“Kredi Kartı Hesap Özeti Öğrenme, Sorgulama ve Görüntüleme” üzerine 2 yorum

  1. Yurt disından müşteri hizmetlerine ulaşmak hayli zor kaset durmadan çalıyor

  2. hesap exsre hesap özetlerini ne posta ile nede email adresine göndermiyoryor genel müdürlüğüne şikaet edecegim kendileri telefon görüşmelerini kayıt altına alıyoruz demesini biliyorlar fakakat kendileri verdiği sözü yapmıyorlar telefon kayıtlarını incelenmesni ve tarafıma verilen sözlerin yerine getirilmedigini onlara dinletilmesini istiyorum gerekli mercilere şikayet edecegim saygılar.

Yorumlar kapalı.