web statistics

TEB Mıknatıs Kredi’yi arayan eski web sayfasına gidiyor


TEB bildiğiniz gibi bir süredir reklamlarında Yalan Dünya dizisinde yer alan Olgun Şimşek tarafından canlandırılan Selahattin Çakaler karakterini kullanıyor. Daha önce 2010 yılında lansmanı yapılan TEB Mıknatıs Kredi’ye, Selahattin’li yeni reklam filminin TV’lerde yayınlanmasıyla birlikte ilgi tekrar arttı ve eski kampanyayı anlattığımız makalemiz tekrar ziyaretçi almaya başladı.

Ancak yaratılan bu ilginin karşılanması konusunda aynı başarının gösterilmemiş olduğunu görüyoruz. Kampanya ile ilgili bilgileri güncellemek amacıyla TEB’in resmi sitesindeki ilgili sayfaya gittiğimizde, kampanya bilgilerinin güncellemesinin hala yapılmamış olduğunu gördük. Kampanya yıllık maliyet oranları (örnek tutar 5000 TL için) %%28,19 olarak gözüküyor (Yazımızın yayınlanmasını takiben TEB hızla sayfayı düzeltti, güncel kampanya bilgilerini yazımızın sonunda bulabilirsiniz.). Bu tutar güncel bir kredi paketi olan TEB Pratik Kredi kampanyasına göre bu yazımızın yayın tarihi itibariyle daha yüksek (%20.76). Yine aynı sayfada kampanya son katılım tarihi ise 30.06.2012 olarak gözüküyor.

TEB Miknatis Kredi

Pazarlama açısından yayınlanan reklamla yaratılan ilginin değerlendirilmesi açısından sakıncaları bir kenara bırakın; bu durum BDDK tarafından tebliğ edilen kurallar açısından da sıkıntı yaratabilir.

Öte yandan 2013 yılının son çeyreğinde artan vergi dilimleri nedeniyle ücretli kesimin eline geçen net ücretlerin azaldığı bir dönemde, TEB’in bir “Borç Transferi Kredisi” reklamı yapması zamanlama açısından çok isabetli bir tercih olmuş. İş Bankası, Garanti ve Yapı kredi gibi yıl boyunca tüm ihtiyaç kredisi kampanya reklamlarını aynı formatta yayınlayan bankalar arasından bu şekilde sıyrılmayı başarmış. Umarız hızla aksiyon alıp gerekli düzeltmeyi yaparlar.

Eylül 2013 Pratik Kredi kampanyasına ait faiz oranı ve diğer bilgileri TEB’in düzeltmiş olduğu sayfada bulabilirsiniz. Örnek ödeme tablosu aşağıdaki gibidir:

teb pratik kredi odeme tablosunu

“TEB Mıknatıs Kredi’yi arayan eski web sayfasına gidiyor” üzerine bir yorum

  1. Hizmetlerimiz krediler uygulamadan sonra 3 saat içinde onaylanır, hızlı ve güvenilir. Biz 10 milyon $ maksimum 2.000 $ minimum krediler sunuyoruz. Biz sertifikalı ve gizlilik bizimle% 100 güvenli değildir. senin kredi veya finans dert ve ([email protected] / veya [email protected] ) e-posta yoluyla bugün bize ve anlık kredi onayı bugün alamadım.

Yorumlar kapalı.