web statistics

2020 TEMMUZ MTV ödemesine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

2020’nin ikinci yarısına ait motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ödemeleri başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor. Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar. İşte TEMMUZ 2020 motorlu taşıtlar vergisinde kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan banka kampanyaları:

Maximum Kart 3 Taksit Kampanyası

Maximum Kart’ınızla İşCep uygulaması ve İnternet Şubesi üstünden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit; Maximum Mobil uygulaması üstünden ya da gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 3 taksit fırsatı!

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Privia Kredi Kartı

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Aidatsız kartlar

Ek koşullar: Kampanya 1 Temmuz-4 Ağustos 2020 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 300 TL alt limiti bulunmaktadır.

Worldcard’a MTV ödemelerinizde 3 taksit

2020 Temmuz Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemlerinize ücretsiz 3 taksit, gib.gov.tr’den QR kod ile yaptığınız 100TL ve üzeri ödemeniz ise ücretsiz olarak 4 taksite bölünecektir.

1 – 31 Temmuz 2020 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini Yapı Kredi kredi kartları ile gib.gov.tr’den yapılacak işlemler dahildir.

Yapı Kredi Mobil, Yapıkredi.com.tr, Yapı Kredi Şubeleri ve çağrı merkezi üzerinden yapan müşterilerimiz ücretsiz 3 taksit fırsatından yararlanacaktır.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme kampanyasından tüm Worldcard’lar, tüm Adios kredi kartları, Crystal kredi kartları, taksitçi kredi kartları, Play kart, Albaraka Worldcard ve Anadolubank Worldcard sahipleri faydalanabilir. Yapı Kredi bireysel TLcard’lar TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar ile ödeme alınamamakta olup, kampanyadan da faydalanamazlar.

Bonus’a MTV 2-3 taksit

BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve garantibbva.com.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi ivd.gib.gov.tr ’de ödeme seçeneklerinden, Mobil Ödeme altında GarantiPay seçilip kart bilgileri girmeden yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit, ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri girilerek yapılan ödemelere ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.

2 taksit kampanyasından; Kampanyadan Garanti BBVA Bonus’lar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, American Express Business, Şekerbank Bonus, ING Bonus ticari kart, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus ticari kart sahipleri yararlanabilir.

3 taksit kampanyasından; GarantiPay ile ödeme yapılırken sadece Garanti Bankası kart sahipleri yararlanabilir.

Cardfinans’la Motorlu Taşıtlar Vergisi 3 Taksit!

08-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında CardFinans kredi kartları ile yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatı! Ödemelerinizi QNB Finansbank web sitesinden, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubemizden, bireysel çağrı merkezimizden veya şubelerimizden yapabilirsiniz.

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 3 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.

Bireysel kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından müşteri bazında faydalanır.

Kampanya kapsamında; QNB Finansbank web sitesinden, www.gib.gov.tr ya da QNB Finansbank’ın 0850 222 0 900 numaralı bireysel çağrı merkezinden, İnternet/Cep Şubesi’nden ve tüm şubelerden kredi kartları ile ödeme yapılabilir.

Enpara.com kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyalarına dahil değildir.

Bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

QNB Finansbank ticari kredi kartları ile yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri de ücretsiz taksit kampanyasına dahildir.

Paraf ile MTV 3 taksit

1 -31 Temmuz tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi’nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog’dan ya da gib.gov.tr’den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.

Taksit kampanyasından faydalanmak istemeyen kart kullanıcılarımız, işlem sonrasında Halkbank Dialogu arayarak taleplerini iletebilirler.
Parafly, Parafree, Ek, Sanal, Bussines, Esnaf ,Kobi, Eczacı Paraf Kobi ,Eczacı Paraf kartları kartlar kampanyaya dahil olup, iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.

Kampanya üst baremi 500.000 TL ile sınırlıdır.

Paraf MTV 2020 Temmuz 3 Taksit

HSBC Advantage ile Motorlu Taşıtlar Vergisi 4 Taksit!

Taksitli Motorlu Taşıtlar Vergisi HSBC Advantage’da! Motorlu taşıtlar verginizi HSBC Mobil Bankacılık ve HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden 4 taksitte, www.gib.gov.tr üzerinden 3 taksitte ödeyebilirsiniz.

Kampanyadan 1-31 Temmuz tarihleri arasında HSBC Advantage Kredi Kartı ile HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı, HSBC Mobil Bankacılık, HSBC Telefon Bankacılığı, HSBC Şubeleri ve www.gib.gov.tr ’den ödeme yapanlar yararlanabilir.

Kampanyadan yararlanan müşterilerimizin ödemeleri HSBC Mobil Bankacılık veya HSBC Bireysel İnternet Bankacılığı üzerinden yapanlar için 4 taksit, www.gib.gov.tr , HSBC Telefon Bankacılığı, HSBC Şubeleri üzerinden ödeyenlerin ekstrelerine 3 taksitte yansıyacaktır.

Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi ödemelerinde Advantage NakitPuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır.

Concept kart için katılım ücretsizdir.

TEB’den MTV ödemenize 3 taksit

31 Temmuz 2020 tarihine kadar TEB kredi kartlarınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit fırsatını kaçırmayın!

Ödeme yapmadan önce MTV yazıp 4616’ya gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan kampanyaya katılabilirsiniz

Kampanya 02.07.2020 – 31.07.2020 tarihleri arasında geçerlidir.

Vakıfbank Worldcard ile MTV ödemelerinize faizsiz 3 taksit fırsatı! 

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında Bankamız kanallarından yapacağınız MTV ödemelerinde işlem anında faizsiz 2 veya 3 taksit yapabilirsiniz.

gib.gov.tr üzerinden yapacağınız MTV ödemeleri faizsiz 2 taksit olarak yansıtılacaktır.

Bankamız kanallarından yapacağınız MTV ödemelerinde peşin veya taksitli ödeme seçeneklerinden birinin işlem anında tercih edilmesi gerekmektedir.

Bankamız; İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, vakifbank.com.tr Şubelerimiz, ATM’lerimiz ve Çağrı Merkezi kanalları üzerinden ödeme yapılabilecektir.

Ödeme anında kredi kartı sanal işlem limitinin yeterli olması gerekmektedir.

Bankamızın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.