web statistics

2019 OCAK MTV ödemesine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

2019’un ilk yarısına ait motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ödemeleri başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor. Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar. İşte OCAK 2019 motorlu taşıtlar vergisinde kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan banka kampanyaları:

İş Bankası Maximum Kart’la MTV 2 taksit

MTV taksitlendirme kampanyası kapsamında; Maximum özellikli kredi kartınızla İşCep, İnternet Şubesi ve gib.gov.tr üzerinden mobil ödeme başlığı altındaki Maximum Mobil ile Öde seçeneğiyle gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinize 2 taksit fırsatı!

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Privia Kredi Kartı, Ticari Kredi Kartları ve Vadematik Kart

(Ticari Kredi Kartları ve Vadematik Kart ile yalnızca İşCep ve İnternet Şubesi üzerinden ödeme yapılabilecektir, Maximum Mobil ile öde seçeneği bu kartlara açık değildir.)

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Aidatsız kartlar ve İş Bankası Bankamatik Kartı ile yalnızca tek çekim olarak ödeme yapılabilecektir. Bu kartlarla 2 taksitli ödeme yapılamayacaktır.

Kampanya Koşulları: 31 Ocak 2019 tarihine kadar geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 300 TL alt tutar limiti bulunmaktadır.

• gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde tek çekim ve 2 taksit seçeneği sunulacaktır.
• İnternet Şube ve İşCep uygulaması üzerinden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2 taksit seçeneği sunulacaktır.
• Gib.gov.tr üzerinden, Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan yapılacak ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.
• Çağrı Merkezinden yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.

Worldcard’a MTV 2 taksit

Yapı Kredi Worldcard’ınızla 1 – 31 Ocak 2019 tarihleri arasında yapacağınız 100 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

Ocak 2019 Motorlu taşıtlar vergisi ücretsiz 2 taksit 100TL üzeri motorlu taşıt vergisi ödemeleri için geçerlidir. gib.gov.tr’den QR kod ile yaptığınız 100TL ve üzeri ödemeniz ücretsiz olarak 3 taksite bölünecektir.

Kampanya’da aynı müşteri QR kod ile birden fazla ödeme yapabilir.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel banka kartları ile gib.gov.tr’den yapılacak işlemler dahildir.

QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için iOS ya da Android cep telefonuna Yapı Kredi Mobil uygulaması indirilmelidir. gib.gov.tr’den alışverişinizi tamamlamak için ödeme sırasında ödeme seçenekleri alanındaki mobil ödeme menüsü altından Yapı Kredi Pay’i seçtiğinizde ekranda QR kod oluşacaktır.

QR Kod’u okutmak için Yapı Kredi Mobil’de Kartlarım menüsü altında bulunan Yapı Kredi Pay’i seçtiğinizde “QR Kod ile Ödeme”yi tıklayarak QR okuyucuyu açın ve ekranda oluşan QR kod’u okutun. Ödeme yapmak istediğiniz kartı ve işlem tipini seçerek işleminizi onaylayın. Ödeme anında web sitesi ya da uygulama üzerinden taksit seçilmesine gerek yoktur. Yapılan harcama otomatik olarak 3 taksite bölünecektir.

Taksit kampanyasına katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 2 taksit uygulanmayacaktır.

Kampanya müşteri bazında geçerli olacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması dahil değildir. Kampanyaya katılım için, SMS katılımı ve herhangi bir kod uygulaması bulunmamaktadır. Yapı Kredi Şubelerinden veya ATM’lerden hesap üzerinden ödeme yapılabilecektir. Hesap üzerinden alınan ve TLcard’lar ile yapılan ödemelere 2 taksit uygulanamamaktadır.

World Business kartlar için kampanya firma bazında geçerlidir. Kampanyaya sadece Yapı Kredi kredi kartları ve bireysel TLcard’lar Albaraka ve Anadolubank Worldcard’lar dahildir; TEB, Vakıfbank, Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir. QR ile olan ödemelere Albaraka ve Anadolubank worldcard’lar dahil olmayıp, sadece 100TL ve üzeri işlemler için 2 taksitli işlem yapabilirler.

Bonus’a MTV 2-3 taksit

BonusFlaş, Garanti İnternet, Garanti Cep, 444 0 333 Alo Garanti, Garanti Paramatik’ler ve garanti.com.tr’den yapılan tüm MTV ödeme işlemleri ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’de ödeme seçeneklerinden, Mobil Ödeme altında GarantiPay seçilip kart bilgileri girmeden yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit, ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri girilerek yapılan motorlu taşıt vergisi ödemelerine ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.

Cardfinans’a MTV’de 2 taksit fırsatı

Ocak ayı boyunca CardFinans’ınız ile yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 2 taksit fırsatı! Ödemelerinizi QNB Finansbank web sitesinden, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep şubemizden, bireysel çağrı merkezimizden veya şubelerimizden yapabilirsiniz.

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 2 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.

Bireysel kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından müşteri bazında faydalanır.

Kampanya kapsamında; QNB Finansbank web sitesinden, http://www.gib.gov.tr/ ya da QNB Finansbank’ın 0850 222 0 900 numaralı bireysel çağrı merkezinden, İnternet/Cep şubesinden ve tüm şubelerden kredi kartları ile ödeme yapılabilir.

MTV ödemeleri hesaptan da yapılabilir. Ancak bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır.

Banka kartları, Enpara.com kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyalarına dahil değildir.

Bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Paraf ile MTV 3 taksit

1 Ocak– 05 Şubat 2019 tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi’nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog’dan ya da gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.

Taksit kampanyasından faydalanmak istemeyen kart kullanıcılarımız, işlem sonrasında Halkbank Dialogu arayarak taleplerini iletebilirler.

Parafly, Ek, Sanal ve Bussines kartlar kampanyaya dahil olup, iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.
Geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.

Vakıfbank kartlarına ücretsiz 2 Taksit Fırsatı!

Kampanya 3-31 Ocak 2019 tarihleri arasında geçerlidir.

Bankamızın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.

Ödemeler; İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, www.vakifkart.com.tr, Şubelerimiz, ATM’lerimiz ve Çağrı Merkezimiz aracılığı ile yapılabilecektir.

Kampanya yalnızca Bankamız kanallarından yapılan ödemelerde geçerli olacaktır. Peşin veya 2 Taksit ödeme seçeneklerinden birisinin işlem anında tercih edilmesi gerekmektedir.

İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, www.vakifkart.com.tr, Şubelerimiz, ATM’lerimiz ve Çağrı Merkezimiz aracılığı ile yapılacak MTV ödemelerinde peşin veya 2 taksitli işlemler için masraf alınmayacaktır.

www.gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri peşin gerçekleşecektir.
Ödeme anında sanal işlem limitinin yeterli olması gerekmektedir.

TEB Bonus’a MTV 2 taksit

31 Ocak 2019 tarihine kadar TEB Bonus kredi kartlarınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 2 taksit fırsatı!

Ödeme yapmadan önce MTV yazıp 4616’ya göndererek veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya Detayları:

Kampanya 01.01.2019 – 31.01.2019 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında alt limit olmaksızın 2 taksit yapılacaktır.

Kampanya dahilinde taksitlendirilecek MTV ödemesi, asıl kart müşterisi başına en fazla 50.000 TL’ dir.

Taksit yapılabilmesi için bireysel müşteriler, ödeme yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması MTV kampanya sayfasından katılım başvurusunu iletmeli ya da bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS göndermelidir.
Katılım talebi iletildikten veya SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.

Gönderilen SMS’ler KDV ve ÖİV dahil Vodafone ve Turk Telekom için 0,65 TL, Turkcell için 0,85 TL’dir.

Sade kartlar hariç tüm bireysel ve ticari kredi kartları kampanya kapsamındadır.

Axess’ten 2 taksit + Chip Para

Axess’le Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne 2 taksit! Axess Mobil’den yapılan ödemelerde 3 taksit!

Kampanya detayları:

4-31 Ocak 2019 tarihleri arasında Akbank Direkt Internet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri, SMS veya www.gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartları ile 2 taksit sunulmaktadır. www.gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartları ile yapılan tüm MTV ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, ödemeler kredi kartına alt limitsiz 2 taksit olarak yansıtılacaktır.

MTV ödemesi Axess Mobil üzerinden kredi kartı ile tek çekim veya 3 taksitle yapılabilecektir. Ödeme yapmak için; Axess Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra Motorlu Taşıtlar Vergisi kampanyası altındaki ‘öde/hemen öde’ adımlarını takip edilerek işlem yapılabilmektedir.

Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacaktır.

Taksit kampanyasından Axess, Wings, Free, Axess Kobi, Axess Business, Wings Business kart sahipleri faydalanabilecektir.

Bank’O Card Axess kart sahipleri 2 taksit kampanyasından sadece www.gib.gov.tr üzerinden yapacakları ödemelerde faydalanabilecektir.