web statistics

2019 TEMMUZ MTV ödemesine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

2019’un ikinci yarısına ait motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ödemeleri başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor. Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar. İşte TEMMMUZ 2019 motorlu taşıtlar vergisinde kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan banka kampanyaları:

İş Bankası Maximum Kart’la MTV 3 taksit

Maximum Kart’ınızla gib.gov.tr, Maximum Mobil, İşCep uygulaması ve İnternet Şubesi üzerinden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit; gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 3 taksit fırsatı var.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Privia Kredi Kartı, Ticari Kredi Kartları, İş Bankası Bankamatik Kartı ( Bankamatik Kartı ile yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılamamaktadır.)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Aidatsız kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Ek Koşullar: Kampanya 2 Temmuz-5 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 300 TL alt tutar limiti bulunmaktadır.

> Gib.gov.tr üzerinden yapılacak ödemelerde otomatik 2 taksit,
> İnternet Şubesi ve İşCep uygulaması üzerinden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2 taksit seçeneği,
> gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde tek çekim, 2 ve 3 taksit seçeneği,
> Maximum Mobil Uygulaması-Ödemeler-Vergi Ödemeleri üstünden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2 taksit seçeneği sunulacaktır.
> Çağrı Merkezinden yapılan ödemelerde taksitlendirme yapılmayacaktır.

Maximum Mobil ile Öde: Maximum Mobil ile Öde; Maximum Mobil kullanıcılarının elektronik ticaret alışverişlerinde kart bilgisi paylaşmadan güvenli ve kolay olarak ödemelerini tamamlayabildikleri bir ödeme yöntemidir. Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde yöntemi ile vergi ödemelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Worldcard’a MTV 2 taksit

Yapı Kredi Worldcard’ınızla 1 – 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapacağınız 100 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz. Üstelik hepsiburada.com’da geçerli 30 TL indirim fırsatı!

MTV ödemesini Yapı Kredi Pay QR kod ile yapanlara ise 3 taksit imkanı!

MTV ödemenizi aşağıdaki Yapı Kredi kanallarını kullanarak yapabilirsiniz;

Yapı Kredi Mobil
Yapı Kredi İnternet Bankacılığı
Yapı Kredi Şubeleri
Yapı Kredi ATM’leri
Yapı Kredi Çağrı Merkezi

Bonus’a MTV 2-3 taksit

BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve garantibbva.com.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 2 taksit fırsatı sunuluyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr ‘de ödeme seçeneklerinden, Mobil Ödeme altında GarantiPay seçilip kart bilgileri girmeden yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit, ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri girilerek yapılan ödemelere ücretsiz 2 taksit fırsatı sunuluyor.

2 taksit kampanyasından; Garanti BBVA Bonus’lar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, American Express Business kart sahipleri yararlanabilir.
3 taksit kampanyasından; GarantiPay ile ödeme yapılırken sadece Garanti Bankası kart sahipleri yararlanabilir.

Cardfinans’a MTV’de 2 taksit fırsatı

Temmuz ayı boyunca CardFinans kredi kartları ile yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 2 taksit fırsatı var. Ödemelerinizi QNB Finansbank web sitesinden, www.gib.gov.tr, İnternet/Cep Şubesinden, bireysel çağrı merkezi veya şubelerden yapabilirsiniz.

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 2 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.

Bireysel kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından müşteri bazında faydalanır.

Kampanya kapsamında; QNB Finansbank web sitesinden, www.gib.gov.tr ya da QNB Finansbank’ın 0850 222 0 900 numaralı bireysel çağrı merkezinden, İnternet/Cep Şubesi’nden ve tüm şubelerden kredi kartları ile ödeme yapılabilir.

MTV ödemeleri hesaptan da yapılabilir. Ancak bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacaktır.

Bireysel ve ticari banka kartları, Enpara.com kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyalarına dahil değildir.

Bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir.

Paraf ile MTV 3 taksit

01 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi’nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog’dan ya da gib.gov.tr’den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecek.

Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli değil.

Taksit kampanyasından faydalanmak istemeyen kart kullanıcıları, işlem sonrasında Halkbank Dialogu arayarak taleplerini iletebilirler.

Parafly, Ek, Sanal , Bussines, Kobi ve Esnaf kartlar kampanyaya dahil olup, iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.

Vakıfbank kartlarına ücretsiz 2 Taksit Fırsatı!

Kampanya 1-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında Banka kanallarından yapılacak MTV ödemelerinde geçerlidir. Vakıfbank’ın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.

Peşin veya 2 Taksit ödeme seçeneklerinden birisinin işlem anında tercih edilmesi gerekmektedir.

Ödemeler; İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, vakifkart.com.tr, Şube, ATM ve Çağrı Merkezi kanallarından yapılabilecektir.
Kampanya yalnızca Bankamız kanallarından yapılan ödemelerde geçerli olacaktır.

İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, www.vakifkart.com.tr, Şubeler, ATM’lerimiz ve Çağrı Merkezimiz aracılığı ile yapılacak MTV ödemelerinde, peşin veya 2 taksitli işlemler için masraf alınmayacaktır.

www.gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri peşin gerçekleşecektir.

TEB Bonus’a MTV 2 taksit

31 Temmuz 2019 tarihine kadar TEB kredi kartlarınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması veya gib.gov.tr’den yapacağınız MTV ödemelerinize 2 taksit fırsatı var.

Ödeme yapmadan önce MTV yazıp 4616’ya gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya 01.07.2019 – 31.07.2019 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında alt limit olmaksızın 2 taksit yapılacaktır.

Kampanya dahilinde taksitlendirilecek MTV ödemesi, asıl kart müşterisi başına en fazla 50.000 ₺’ dır. 50.000₺ üzerindeki tutarlar taksitlendirilmeyecektir.

Katılım talebi iletildikten veya SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.

Gönderilen SMS’ler KDV ve ÖİV dahil Vodafone ve Turk Telekom için 0,65 TL, Turkcell için 0,85 TL’dir.

Sade kartlar hariç tüm bireysel ve ticari kredi kartları kampanya kapsamındadır.

Axess’ten MTV’ye 2 / 3 taksit

Axess’le Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne ücretsiz 2 taksit! Axess Mobil’den yapılan ödemelerde ücretsiz 3 taksit!

Kampanya detayları:

4 Temmuz-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında Akbank Direkt Internet, Akbank Direkt Mobil, Akbank ATM’leri, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri, SMS veya www.gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartları ile 2 taksit sunulmaktadır. ww.gib.gov.tr üzerinden Akbank kredi kartları ile yapılan tüm MTV ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, ödemeler kredi kartına alt limitsiz 2 taksit olarak yansıtılacaktır.

MTV ödemesi Axess Mobil üzerinden kredi kartı ile tek çekim veya 3 taksitle yapılabilecektir. Ödeme yapmak için; Axess Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra Motorlu Taşıtlar Vergisi kampanyası altındaki ‘öde/hemen öde’ adımlarını takip edilerek lem yapılabilmektedir.

Taksit kampanyasından Axess, Wings, Free, Axess Kobi, Axess Business, Wings Business kart sahipleri faydalanabilecektir.

Bank’O Card Axess kart sahipleri 2 taksit kampanyasından sadece www.gib.gov.tr üzerinden yapacakları ödemelerde faydalanabilecektir.