web statistics

Visa’dan Yapı Kredi’ye Play Club İçin Ödül


Güncelleme(07.07.2009) : World Play Club, Play Card oldu.

Yapı Kredi, kredi kartı sistemleri üreten Visa Europe’un kredi kartı sektöründeki yenilikleri ve en iyileri ödüllendirdiği “Visa Europe Üye Ödülleri 2009” kapsamında yedi kategoriden birinde birinci seçildi.

Avrupa çapında 4500 Visa Europe üyesi bankanın katılımıyla düzenlenen ve toplam 130 projenin değerlendirildiği yarışmada finale kalan Yapı Kredi, Play Club ile yarışmada yer alan yedi kategoriden biri olan “En İyi Yeni Ürün Vaadi” (Best New Customer Proposition) kategorisinde birincilik aldı.

play cardHer ne kadar son ürünü Adios Kart, ismi nedeniyle bizi biraz hayal kırıklığına uğratmış olsa da, genel olarak Yapı Kredi’nin çizgisini beğeniyoruz. World gibi bir markayı yaratan ve daha sonra diğer bankalarla yaptığı işbirlikleri sayesinde gücüne güç katan Yapı Kredi kuşkusuz kredi kartı pazarında liderliğe en yakın isim. Play Club ile aldığı ödül ise bizi hiç şaşırtmadı, zira temmuz ayında yayınladımız “World Play Club Başvurusu Yapmadan Önce” başlıklı yazımızda Yapı Kredi’nin ne kadar başarılı bir ürün çıkardığından bahsetmiştik.