web statistics

Mastercard logolu kartlar için ücretsiz Çeşme ve Bodrum havaalanı transferi


Yaz tatilini veya bayram tatilini Çeşme ve Bodrum’da geçirmeyi planlayanlar için havaalanı transferi gerekli olabiliyor. Deniz, güneş ve sahil denince tatil mevsiminin popüler mekanlarından Çeşme ve Bodrum’da havaalanı transferinden Mastercard logolu kart sahipleri ücretsiz yararlanabiliyorlar. Beş kuruş harcamadan uçaktan indiğiniz gibi konaklayacağınız yere transfer eden veya konakladığınız noktadan havaalanına sizi ücretsiz taşıyan bu hizmet, 2017 yazına güzel bir nokta koyacak fırsat gibi geldi bana.

Kampanya sadece Mastercard logolu kart sahiplerine özel, 1 Ağustos-11 Eylül 2017 tarihleri arasında geçerli. Çeşme ve Bodrum’da ücretsiz havaalanı transferinden yararlanmak için tek kullanımlık kampanya kodunu www.pahabicilemezistanbul.com adresinden üye girişi yaparak indirmek gerekiyor. Kampanya kodunuz ile Secure Drive web sitesi ya da çağrı merkezi üzerinden paylaşımlı havaalanı transferi için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

www.pahabicilemezistanbul.com, Mastercard logolu kart sahiplerine yaşam tarzı önerileri ve çeşitli avantajlar sunan web sitesi. Kayıt süreci biraz bize göre ızdıraplı olsa da, kullanacağınız avantajlara bağlı olarak size öyle gelmeyebilir.

mastercard bodrum cesme havaalani transferi

Kampanya 3.000 kullanım ile sınırlı; yani kodu almış olmanız rezervasyon garantisi sağlamıyor. Kodlar 11.09.2017 tarihine kadar kullanılabiliyor. SecureDrive, kampanya kotası doğrultusunda rezervasyon taleplerini gerçekleştirecek.

Her kod bir kişi ve tek yön transfer için geçerli. Bir kişi kampanyadan bir kez yararlanabiliyor. Kodların bir kişilik olması transferin gerçekleştirileceği araçta, güzergah üzerinde transfer talebinde bulunan başka yolcular da olma ihtimaline açık olmayı gerektiriyor.
Rezervasyon sırasında karttan 5 TL çekiliyor ve seyahat gerçekleştikten sonra iade ediliyor.

Secure Drive web sitesi üzerinden rezervasyon yapılırken promosyon kodu alanına giriş yapılması gerekiyor. Yine çağrı merkezi (tel:0 850 251 0806) üzerinden yapılacak rezervasyonlarda, kodların görevli ile paylaşılması gerekiyor.

Mastercard banka ve kredi kartlarında kullanılan bir ödeme sistemi. Mastercard ve Visa hakkında daha detaylı bilgi iki ödeme sistemi arasındaki farklar için bu yazımıza göz atın . Ülkemizde Mastercard ve Visa ödeme sistemlerine ek olarak BKM tarafından geliştirilen TROY da eklenmiştir.