web statistics

2023 Ocak MTV ödemesine hangi kredi kartı kaç taksit yapıyor?


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

2023’ün ilk yarısına ait motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) ödemeleri başladı. MTV her yıl Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere iki eşit taksitte ödeniyor. Bankalar da MTV’yi internet üzerinden ödemek isteyenlere kredi kartına taksit fırsatı sunuyorlar. Yani devletin yapmış olduğu iki taksite, bankalar da ek taksit tanımlamış oluyorlar. İşte OCAK 2023 motorlu taşıtlar vergisinde kredi kartına taksitle ödeme imkanı sunan banka kampanyaları:

MTV ödemelerinizi Yapı Kredi Kredi kartınızla 3 taksitle ödeyin

01– 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemlerinize 3 taksit. GİB.GOV.TR’den World Pay QR ile ödemelerde 4 taksit.

01– 31 Ocak 2023 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemlerinize ücretsiz 3 taksit, gib.gov.tr’den World Pay QR kod ile yaptığınız 100 TL ve üzeri ödemeniz ise ücretsiz olarak 4 taksite bölünecektir.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ile gib.gov.tr’den yapılacak işlemler dahildir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme kampanyasından tüm Worldcard’lar, tüm Adios kredi kartları, Crystal kredi kartları, Taksitçi kredi kartları, Play Kart, Albaraka ve Anadolubank, sahipleri faydalanabilir.

Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ve Vakıfbank Worldcard’lar ile ödeme alınamamakta olup kampanyadan da faydalanamazlar.

Diğer koşullar için tıklayın

Garanti BBVA kartlarına MTV ödeme işlemlerine ücretsiz 3 taksit

1 – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, garantibbva.com.tr, BonusFlaş, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve gib.gov.tr’den yapılan tüm MTV ödemelerine ücretsiz 3 taksit, gib.gov.tr’den GarantiPay ile yapılan ödemelerde ise ücretsiz 4 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanyadan Garanti BBVA Bonus’lar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, American Express Business kart sahipleri yararlanabilir.

Diğer koşullar için tıklayın

Halkbank Paraf’la MTV 3 taksit

halkbank paraf mtv kampanya 2023 ocak

1 Ocak-31 Ocak 2023 tarihleri arasında Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi, Dialog ya da gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

Kampanya döneminde peşin ödeme seçeneği sunulmayacaktır.

3 taksit kampanyasından yararlanmak istemeyen müşterilerimiz, işlem sonrasında Dialog’u arayarak taleplerini iletebilirler.
Vergi dairelerinde fiziki POS’lardan yapılacak ödemeler kampanyaya dahil değildir.

Paraf Debit, HalkCard ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal/iade edilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya üst sınırı 1.500.000 TL’dir, bu tutarın üzerindeki ödemeler kampanyadan yararlanamayacak ve peşin olarak gerçekleşecektir.

1-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak gecikmeli ödemeler kampanyaya dahil, ancak yapılandırılmış MTV cezaları dahil değildir.

İş Bankası Maximum Kart ile MTV Ödemelerinize 4 Taksit

Maximum Kart’ınızla 31 Ocak 2023’e kadar İşCep’ten, Maximum Mobil içindeki MTV Öde menüsünden ya da gib.gov.tr’den Maximum Mobil ile Öde seçeneğiyle yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemenize 4 taksit fırsatı!​

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılacak 300 TL ve üzeri ödemeler doğrudan 3 taksite bölünecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı),Ticari kredi kartları.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Aidatsız kartlar

Diğer koşullar için tıklayın

Cardfinans ile MTV 3 Taksit

CardFinans’ınızla 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatı! Ödemelerinizi QNB Mobil, İnternet Şubesi, Motorlu Taşıtlar Vergi Ödeme Sayfası, Çağrı Merkezi, şube kanallarımızdan veya www.gib.gov.tr’den yapabilirsiniz.

İlgili dönem içerisinde tüm tek çekim ödemeler 3 taksite bölünecek olup, tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacaktır.

Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır.

Bireysel ve ticari banka kartları, Enpara.com kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit kampanyalarına dahil değildir.

CardFinans ticari kredi kartları ile yapılacak ödemeler de ücretsiz taksit kampanyasına dahildir.

Diğer koşullar için tıklayın

Ziraat Bankkart ile MTV Ödemelerinize Ücretsiz 4 Taksit!

Kampanya 1 Ocak – 8 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart’ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.