web statistics

2022 Temmuz Kira Gelir Vergisi kredi kartı taksit kampanyaları


Uzun bir bayram tatilinin ardından keyfinizi kaçırmak istemezdim ama Temmuz ayı MTV‘nin yanısıra kira gelir vergisi ikinci taksitlerinin ödemesinin de yapılması gereken bir dönem.

İş Bankası Maximum kart sahipleri Kira Geliri Vergisi (GMSİ) ikinci taksidi için gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirecekleri 300 TL ve üzeri Kira Geliri Vergisi (GMSİ) ödemelerinde 2, 3 veya 4 taksit ile geri ödeyebilecekler. Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılan 300 TL ve üstü ödemeler doğrudan 3 taksit olarak gerçekleştirilecek.

Yapı Kredi Worldcard sahipleri Kira Geliri Vergisi ödemelerini gib.gov.tr’den Yapı Kredi kredi kartlarla 3 taksitle; ya da gib.gov.tr üzerinden World Pay QR Kod ile 4 taksitle yapabilmek mümkün.

Kampanya 1 Temmuz – 1 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli.

World Pay ile MTV vergisini 4 taksitte ödeyebilmek için yapılması gerekenleri öğrenmek için tıklayın.

Temmuz vergi ödemelerinde kredi kartına taksit kampanyalarında en yüksek taksit sayısı 4. Bunun için ödemeyi gib.gov.tr üzerinden world pay kullanarak ödemeniz gerekiyor. World Pay işlemlerini gerçekleştirebilmek için World Mobil uygulamasının telefonunuza yüklü olması gerekiyor. World Mobil uygulamasını telefonunuza buradan yükleyebilirsiniz.

2022 temmuz kira geliri vergisi

Garanti BBVA kredi kartı sahipleri Kira Gelir Vergisi (GMSİ) ödemelerinde 3 taksit imkanı sunuyor, Mobil Ödeme altında GarantiPay seçilip kart bilgileri girmeden yapılan ödemelere ücretsiz Kira Gelir Vergisi ödemelerini bankaya 4 taksit de geri ödeyebilecekler.

Garanti Pay ile MTV ödemesini ilave 1 taksit ile 4 taksitte nasıl ödeyebilirsiniz öğrenmek için tıklayın.

Halbank Paraf Card sahipleri Kira Gelir Vergisi (GMSİ) ödemelerinde, Paraf ile işlem öncesinde Paraf Mobil’den ya da SMS ile kampanyaya katılım sağlanması şartı ile Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi ya da gib.gov.tr’den yapılacak 100 TL ve üzeri Kira Gelir Vergisi ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

En önemli konu Kira Gelir Vergisi ödemesi öncesinde Kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklamak ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, KİRA yazıp 3404’e SMS göndermek gerekiyor.

Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınması nedeniye bir aksilik yaşanmaması için katılımın önceden yapılması gerekiyor.

Her iki kampanya da 1 Temmuz-1 Ağustos 2022 tarihleri arasında; Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ kartlarla yapılan işlemlerde geçerlidir.

Ziraat Bankkart sahiplerine özel Kira Gelir Vergisi (GMSİ) ödemelerine bir taksit kampanyası bulunmuyor. Ancak 31 Temmuz 2022 tarihine kadar geçerli olan “Faizsiz sonradan taksitlendirme kampanyası kapsamında; 4 aya kadar taksitlendirme bilmek mümkün. Taksitlendirme işlemi, peşin yapılan harcamadan sonra gelen SMS cevaplanarak ya da İnternet Şubesi, Mobil Uygulamaları veya Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığı ile yapılıyor. Taksitlendirme işleminin yapılabilmesi için söz konusu harcamanın, dönem içi harcamalarda gözükmesi ve kesilen hesap özetine yansımamış olması gerekiyor.

Enpara kredi kartı sahipleri ise gib.gov.tr üzerinden yapacakları peşin ödemeleri Enpara internet şubesi veya Enpara mobil bankacılık uygulaması üzerinden güncel dönem işlemlerinden aylık 3000 TL’ye kadar ücretsiz 3 taksit kampanyasından yararlanarak taksitlendirilebiliyorlar. Eğer hem motorlu taşıt vergisi (MTV) hem Kira Gelir vergisi (GMSİ) ödemeyeceğim derseniz banka size ödemenizi 3000 TL’yi aşmamak kaydı ile 6 aya kadar ücretsiz faizsiz taksitle geri ödeme imkanı sunuyor. Ömürboyu aidatsız Enpara.com kredi kartı sahibi olmak için buraya tıklayın.