web statistics

2022 Kasım Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi kredi kartı ödeme kampanyaları


Ev / gayrimenkul sahiplerinin belediyelere ödemesi gereken Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksiti için son ödeme tarihi 30 Kasım 2022. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini yaparken kredi kartlarını tercih eden müşterilerine taksit imkanı sunan bankaların kampanyalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Enpara.com kredi kartı ile 6 taksit imkanı

QNB Finansbank Enpara kredi kartı sahipleri gib.gov.tr üzerinden yapacakları peşin ödemeleri Enpara internet şubesi veya Enpara mobil bankacılık uygulaması üzerinden güncel dönem işlemlerinden aylık 3000 TL’ye kadar ücretsiz 3 taksit kampanyasından yararlanarak taksitlendirilebiliyorlar. Eğer motorlu taşıt vergisi (MTV), Kira Gelir vergisi uygulamasını tekrar ederlerse, ödemeniz 3000 TL’yi aşmazsa 6 aya kadar ücretsiz faizsiz taksitle geri ödeme imkanı sunabilirler. 3 Taksit garanti + 3 yani toplam 6 taksit kuvvetle muhtemel.

Enpara.com kredi kartına buradan başvurabilirsiniz.

İş Bankası Maximum Kart

1 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında, Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden 100 TL-50.000 TL arasındaki Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 2, 3 veya 5 taksitte geri ödeme ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Ödemeyi peşin olarak gerçekleştirdikten sonra, Maximum Mobil, İşCep uygulamalarından veya isbank.com.tr İnternet Şubesinden vergi tutarınızı faizsiz olarak 2 veya 3 taksite bölebilirsiniz.

Taksitlendirme işlemi;

– Maximum Mobil > Kartlarım > İşlemlerim menüsü altından Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemenize ulaşıp “taksitlendir” seçimini yaparak,

– İşCep > Kartlarım > Harcamalarım menüsü altından Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemenize ulaşıp “taksitlendir” seçimini yaparak,

– İnternet Şubemiz > Kredi Kartlarım > Kampanyalar > Taksitlendir / Ertele menüsü altında Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesinii seçerek yapılabiliyor.

Önemli : Ücretsiz taksitlendirme işlemini, Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemesini kredi kartı dönem içi hareketleri arasında gördüğünüz tarihten itibaren kredi kartınızın hesap kesimine kadar, gerçekleştirmeniz gerekiyor. Kredi kartı hesap kesimi gerçekleştikten sonra taksitlendirme yapılamıyor.

Kampanyaya İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç) dahil.

Garanti BBVA Bonus Kart

1 – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Belediye / kamu hizmetleri alanında faaliyet gösteren işyerlerinde 200 TL ve üzeri kredi kartı ile yapılan peşin ödemelerde; Garanti BBVA, Bonus kartları, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Dragon Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, Easy ve American Express Business kart sahipleri ücretsiz 3 taksit imkanından faydalanabiliyor.

cevre temizlik

Kampanyadan yararlanmak için; ödeme yapmadan önce BonusFlaş üzerinden, uygulama içinde HEMEN KATIL’ın tıklanması veya Garanti BBVA sisteminde bulunan cep telefonundan ilk harcamadan önce EMLAK yazıp 3340’a SMS gönderilmesi gerekiyor.

Taksitlendirme işlemi ödeme gerçekleştirildikten bir gün sonra gerçekleşeceğinden; işlemin yapıldığı tarihle ekstre kesim tarihi aynı olması durumunda ise taksitlendirme yapılmayabilir. Bunu işlem için önlemek için hesap kesim tarihi öncesi veya sonrasını tercih etmenizde fayda var.

Halkbank Paraf Card

1 30 Kasım 2022 tarihlerinde yapacakları 100 TL ve 200.000 TL arasındaki peşin Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini ücretsiz, faizsiz 3 taksite böldürebilecekler.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonu numarasından VERGİ yazıp 3404‘e SMS göndermeleri ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklamaları gerekiyor. Kampanyaya Paraf, Parafly, Business ve sanal kartlar kampanyaya dahil olup, Halkcardlar kapsam dışı.

Ziraat BankKart

Ziraat Bankkart sahipleri sahipleri için tanımlı bir Emlak Çevre Temizlik vergisi kampanyası olmasa da Bankart’ın 30 Kasım’’a kadar devam eden Faizsiz Sonradan Taksitlendirme kampanyası değerlendirilebilir. Kampanya kart sahiplerine yasal olarak taksitlendirmeye izin verilen sektörlerde faaliyet gösteren iş yerlerinden Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile yapılacak yurt içi işlemler sonradan taksitlendirmeye imkanı veriyor (250-10.000 TL aralığındaki işlemler azami 4 aya kadar). Sonradan taksitlendirme işlemi işlem dönem işlemlerine yansıdıktan sonra, Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi veya Müşteri İletişim Merkezi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Yapı Kredi Worldcard

Worldcard sahiplerine 01- 30 Kasım 2022 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri peşin yapacakları Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri için ücretsiz, faizsiz 3 taksit imkanı sunuluyor.

Kampanyaya sadece, Yapı Kredi Taksitçi kart dahil değil. Ödeme yaptıktan sonra “EMLAK” yazıp bir boşluk bırakarak işleme özel yapı kredi tarafından cep telefonunuza gönderilen şifreyi ekleyip 4454’e SMS göndererek kampanyaya katılabiliniyor. Daha önceki kampanyalardan farklı olarak önceden SMS veya World Mobil üzerinden katılım seçeneği burada geçerli değil.

Bu arada WorldCard sahipleri akıllı telefonlarına World Mobil indirip market ve akaryakıt alışverişlerinde puan kazanabiliyorlar. World Mobil indirmek için tıklayın.