web statistics

2019 Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit kredi kartı kampanyaları


Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksidi ödemeleri için son tarih 31 Mayıs 2019 Cuma günü. Bu tarihe kadar sahip olduğunuz gayrimenkullerin bağlı olduğu belediyeye ödemelerinin yapılması gerekiyor.

Eğer gayrimenkulunuzün emlak vergisinin tutarını bilmiyorsanız bağlı bulunduğunuz belediyenin tahakkuk servisi ile görüşerek öğrenebilirsiniz. Sicil no veya tckn bilgisi vererek ilgili tutarlara ulaşabilirsiniz. Emlak ve çevre temizlik vergisi, bina vergisi ve taşınamaz kültür varlıkları katkı payından oluşur. İkinci taksit kasım ayına kadar ödenebiliyor.

Emlak vergisi gayrimenkulun rayiç bedeline göre belirleniyor. Dolayısıyla bazı durumlarda ilk taksit tutarını bile bir seferde ödemek çok sevimli gelmeyebilir. Bu nedenle emlak vergisi ödemelerine taksit imkanı sunan kredi kartlarını sizin için araştırdık:

İş Bankası Maximum Kredi kartları için 3 Taksit Kampanyası

31 Mayıs’a kadar belediyeler veya belediyelere ait internet sitelerinden yapılacak 100 TL üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme fırsatı sunuluyor. Maximum Kart’ınızla Emlak ve Çevre Temizlik Verginizi peşin olarak ödedikten sonra cep telefonunuza gönderilecek referans kodunu “BOL” yazıp boşluk bıraktıktan sonra ekleyip 4402’ye gönderin, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi tutarınız faizsiz olarak 3 taksite bölünsün.

İş’te Üniversiteli kredi kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Bankamatik Kartı, Bayi Kartlar, Sanal Kartlar , Ek Kartlar, tüm aidatsız kartlar ve Ziraat Maximum Kartlar ile yapılan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri kampanyaya dahil değil.

Garanti kredi kartları için 2 taksit kampanyası

Kampanya 1 Mayıs – 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında Belediye – Kamu hizmetleri alanında faaliyet gösteren işyerlerinde 100 TL ve üzeri peşin ödemelerde ücretsiz 2 taksit imkanı sunuyor. Taksit imkanından faydalanabilmek için ödeme yapmadan önce BonusFlaş’tan “Hemen Katıl” butonunu tıklamak veya Garanti bankasına tanımlı cep telefonunuzdan VERGİ yazın 3340’a sms göndermeniz gerekiyor.

Kampanyaya Garanti Bonus kartları, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Shop&Fly, Miles&Smiles kredi kartları, American Express Card, Bonus American Express, Bonus Business, Bonus Business American Express, Shop&Fly Business, Shop&Fly Business American Express, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, Easy ve American Express Business kart sahipleri dahil.

Unutmayın American Express kartları ile sadece POS’larında American Express logolu kartları kabul eden belediyelerde ödeme yapılabiliyor.

Yapı Kredi kredi kartları 3 taksit kampanyası

Kampanya 01-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerli. Taksitçi Kart haricinde, diğer tüm Yapı Kredi kredi kartları (Yapı Kredi Business kartlar dahil) tüm banka POS’larında geçerli.

Yapı Kredi Worldcard’lar ile Belediyelere ait POS’larda yapılan 100 TL üzeri ve peşin işlemler ücretsiz 3 taksit imkanı sunuluyor. Kampanya sadece peşin yapılan işlemleri kapsayıp, taksitli işlemler kampanya dahilinde değil. Kampanyadan faydalanmak isteyen kart hamillerinin, her bir işlem sonrası EMLAK” yazıp bir boşluk bırakarak işleme özel cep telefonunuza gelen şifreyi ekleyip 4454’e SMS göndererek kampanyaya katılabilirler. Kampanyaya lisanslı bankalarına ait Worldcardlar maalesef dahil değil .

Akbank kredi kartları için 1000 TL üzeri tutarlar için 3 taksit

Kampanyadan Akbank’ın tüm bireysel ve ticari Axess, Wings, Free kredi kartları ve ek kartları faydalanabiliyor. 02 – 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında, belediyeler ve resmi dairelerden resmi dairelere ait web siteleri üzerinden yapılacak 100 TL’den 1500 TL arası Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerine faizsiz/ücretsiz 2 taksit, 1500 TL ve üzeri ödemelerde ise faizsiz/ücretsiz 3 taksit imkanı sunuyor.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için ödemeden önce VERGİ yazıp 4566’ya göndermek gerekiyor. Kampanya katılım teyidi, mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanıyor.

TEB Bonus Card ile 3 taksit fırsatı

2 Mayıs-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında TEB Kredi Kartları ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri faizsiz ve ücretsiz olarak 3 taksite bölünecek.

Taksit yapılabilmesi için ödeme yapmadan önce CEPTETEB mobil uygulamadan “Kampanyaya Katıl” butonu ile katılmanız veya bankaya kayıtlı cep telefonunuzdan VERGI yazıp 4616’ya SMS göndermeniz gerekiyor. Katılım talebi iletildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacak.

Taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya belediyelerde( vezneler ve belediyelere ait internet siteleri) bulunan tüm banka POS’larında yapılan işlemlerde geçerli. Kampanyadan çıkmak için IPTALVERGI yazıp 4616’ya SMS gönderebilirsiniz.

Sade kartlar hariç tüm bireysel kredi kartları kampanya kapsamında. Sanal kartlar ve ek kartlar da kampanyaya dahil.

Halkbank Parafcard Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi Ödemelerinde 3 taksit

1 Mart – 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında 100 TL ve üzeri yapılan Çevre temizlik ve Emlak Vergisi ödemelerinde, Kampanya, yurt içi tüm banka POS’larından peşin olarak yapılan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde geçerli.Kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan önce bankaya kayıtlı cep telefonundan TAKSIT yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi gerekiyor.