web statistics

PayPal, BKM Express’e Axess’le yanıt verdi


Geçtiğimiz hafta online alışverişte Türkiye’de PayPal’la büyük benzerlikler taşıyan; ancak taksit, puan ve kampanya avantajlarıyla beraber bir ödeme alternatifi sunan BKM Express hizmetinden bahsetmiştik. Online ödeme sistemlerinde global bir oyuncu olan PayPal Türkiye‘nin BKM’ye bu konudaki yanıtı gecikmedi.

PayPal ve Axess işbirliğiyle 5 taksit imkanı

PayPal’ın Akbank ile gerçekleştirdiği bu işbirliği çerçevesinde, PayPal kullanıcıları hesaplarına Axess kredi kartlarını tanımlamaları durumunda, PayPal ile gerçekleştirdikleri toplam tutarı 100 TL ve üzeri yurtiçi ve yurtdışı tüm online alışverişlerinde vade farksız 5 taksit imkanından faydalanabilecekler.

Kampanya sadece Axessle sınırlı değil. Axess, Carrefour Axess, Fish, Wings kredi kartlarınız varsa, bu kartları da PayPal’ınıza kaydederek taksit avantajından faydalanabilmek mümkün. Mümkün dediysek PayPal tarafından sunulan çözümde BKM Express benzeri bir entegrasyon olmadığı için, bu tanımlamayı yaptıktan sonra Akbank’ı da bu avantajdan faydalanmak istediğiniz hakkında bilgilendirmeniz gerekiyor. Bunun için kullanıcıların Akbank’a bir SMS göndererek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Akbank’a kayıtlı cep telefonlarıyla kısa mesaja “PayPal” veya “PP” yazarak 0532 752 45 66’ya göndermek yeterli.

Paypall Axess Taksit KampanyasiKampanya 21 Haziran – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerli. Finansman imkanını sağlayan kuruluş olarak Akbank söz konusu taksit imkanlarını değiştirme hakkında sahip. Taksitlerle ilgili sorun çıkması durumunda kullanıcıların finansman ve taksit imkanını sağlayan Akbank ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Bu kampanya, PayPal hesaplarına bağlı Axess, Carrefour Axess, Fish, Wings kredi kartlarıyla, Türkiye’de kayıtlı PayPal hesaplarına sahip kullanıcılar için geçerli. Yani PayPal hesabınız başka bir ülkeye kayıtlıysa tekliften yararlanamıyorsunuz. PayPal hesabınız yoksa, çok basit bir kayıt süreciyle Türkiye’de PayPal hesabı açmanız ve 31 Aralık 2012’ye kadar kartınızı tanımladıktan sonra tek bir işlemde 100 TL veya üzeri harcama yapmanız halinde kampanyadan yararlanabilirsiniz. Paypal’ın Axess’le 5 taksit kampanyaya ilişkin sorular için, 444 77 01 Paypal Türkçe Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabilirsiniz.