web statistics

ING Bank İhtiyaç Kredisinde Kaçırılmayacak Groupon Fırsatı !


2011 yılı e-ticaret sitelerinın altın yılı oldu. Özellikle de yemek, tatil, eğitim ve güzellik ürünleri gibi sayısız sektörde indirimli ürün ve hizmetler için indirim sağlayan fırsat siteleri çok fazla öne çıktı. Bu sitelerden biri olan Şehir Fırsatı Groupon ise ING Bank ile ihtiyaç kredisi ürününde işbiriğine giderek bizim radarımıza girmeyi başardı.

ING Bank’ın yeni kampanyasında, Şehir Fırsatı Groupon üyeleri 28, 29 ve 30 Mart’ta aylık yüzde 1,19 faizli ve masrafsız 5000 TL ihtiyaç kredisi kullanma fırsatına sahip olacak. Ancak hemen belirtmekye fayda var, fırsat sitelerinde listenen kampanyalardan yararlanmak için o fırsatı satın almanız gerekiyor. Örneğin 80 TL’lik bir yemek için 40 TL’lik bir fırsat verilmişse, bu 40 TL’yi online olarak satın alıyor ve daha sonra bu fırsattan yararlanıyorsunuz. Ayrıca bu fırsatlar sadece belirli sayıda sunulur, satış limitine ulaşıldıktan sonra kampanya sona erer.

ING ve Groupon’un kampanyasında ise bir satın alma yapmanız gerekmiyor, hatta Groupon Şehir Fırsatı’na üye olmanıza bile gek yok. Groupon’daki kampanya sayfasındanfırsata ön kayıt” linkine tıklayarak ücretsiz olarak bu krediye ön başvuru yapabiliyorsunuz.

ING-Groupon kampanya detayları

ing bank groupon kampanyasiAylık %1,19 faizli ve komisyonsuz kampanyada maksimum kredi tutarı 5.000 TL ve maksimum vade 60 ay. Bu tutar ve vadede aylık taksit tutarı 125 TL’ye denk geliyor.

Kredi paketinin senelik 43 TL’lik bir sigorta masrafı bulunuyor. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 17.54 olarak belirlenmiş. Mart ayı ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla karşılaştıracak olursak bu oranın kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu belirtelim.

Nasıl başvurulur ?

Kredi teklifi sadece 3 iş günü boyunca (30 Mart 2012 tarihine kadar) ING Bank Şubelerine yapılan başvurular için geçerli. ING Bank web sitesinde yer alan ön kayıt formunu doldurduktan sonra cep telefonunuza gelecek SMS’te yer alan kod numarası ile ING Bank Şubelerine başvurmanız gerekiyor.

Şubelere yapılacak olan başvuru ING Bank tarafından değerlendirilecek. Tün ön başvurularda olduğu gibi tarafınıza SMS ile kod gönderilmesi, kredi talebinizin onaylandığı anlamına gelmiyor.

Yeni fırsatlara hazır olun

ING Bank ve Groupon bankacılık ürünlerinde fırsat imkanı sunarak bir ilki gerçekleştirdi. Tuketicifinansman.net olarak diğer bankaların da önümüzdeki günlerde benzer işbirliklerine giderek kredi ve diğer ürünlerde online fırsatlar sunmasının kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz. Örneğin yakın bir zamanda büyük bir bankanın yıllık üyelik ücretinden arındırılmış kredi kartına başvuru fırsatını görürseniz şaşırmayın. Veya bir diğer bankanın hesap işletim ücretinden muaf vadesiz hesap açma fırsatına rastlamaya hazır olun.