web statistics

Visa Kartınız Sayesinde 2012 Londra Olimpiyatları’na Gidebilirsiniz


Günümüzde ortalama bir tüketicinin cüzdanında heralde en az iki adet kredi kartı vardır. Bazıları için bu sayının çok daha fazla olduğu kesin. Peki kaçımız cüzdanımızda bulunan kredi kartlarının hangi ödeme sistemine (Visa, Mastercard vs.) ait olduğuna dikkat etmiştir? Sizi bilemiyoruz ama biz çok dikkat etmediğimizi fark ettik, taa ki 2012 Londra Olimpiyatları Sponsoru Visa tarafından yapılan kredi kartı harcama kampanyasını görene kadar.

“Olimpiyat Oyunları’na Usain Bolt‘tan daha hızlı gitme şansı yakalayın!” sloganıyla tanıtılan bu kampanyada Visa kart sahipleri, çalıştıkları bankanın katılımcı bankalar arasında olması durumunda, kartlarıyla tek seferde yaptıkları 20TL değerindeki  her alışveriş için 1 çekiliş hakkı kazanıyorlar. Bu işleme bireysel veya ticari kart müşterilerinin her türlü alışveriş veya hizmet ödemesi (su ,elektrik, fatura vb.) dahil. Türkiye’de ikamet eden ve Türkiye’deki katılımcı bankalardan alınmış Visa kartlara sahip müşterilerin, yurtdışında yaptıkları alışverişlerin de kampanyaya dahil olduğunun altını çizmekte fayda var. Kampanya dönemi içerisinde yapılan iadeler ve puan ile yapılan harcamalar, kartlar ile yapılan nakit çekim ve nakit işlemler kampanyaya dahil değil.

olimpiyat kampanyasiYapılacak çekilişle, 5 kişiye “London 2012 Olimpiyat Oyunları’na Seyahat Paketi” verilecek. Paket çift kişilik, 9-11 Ağustos 2012 tarihleri arasında, 2 gece / 3 gün, tarifeli havayolları ile çift kişilik ekonomi sınıfı İstanbul-Londra-İstanbul gidiş dönüş uçak bileti, 4 olimpiyat oyunları etkinliği için 2’şer adet bilet, 4 yıldızlı otelde 2 kişilik odalarda çift kişilik oda kahvaltı konaklama, Londra Heathrow / Londra City / Londra Gatwick Havaalanları veya St. Pancras Tren İstasyonu varışlarında karşılama servisi ve otelden havalimanına dönüş transferleri, etkinliğe ulaşım bileti, Londra Turu’ndan oluşuyor.

Bunun yanı sıra çekilişle 200 kişiye “Elektronik Paket” veriliyor. Bu paket oldukça detaylı,  merak edenler kampanya katılım şartları sayfasından öğrenebilirler.

Söz konusu kampanya sonucunda sadece 5 kişi Londra’yı ziyaret etme fırsatı olacak. Büyük ihtimalle Visa tarafından üye bankaların çalışılanlarından burada ağırlanacak kişi sayısı bunun kat kat üstünde olur, ama halihazırda büyük küçük demeden alışverişlerinizde kredi kartı veya banka kartınızı kullanıyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken alışveriş sırasında kullandığınız kredi kartı veya banka kartının Visa ve Visa Electron olması.

Ufak bir not: Yaklaşık iki yıl önce; Visa ile Olimpiyat ve Paralimpik Komitesi tarafından yapılan sponsorluk anlaşmasına göre, Olimpiyat Oyunları’nın yer alacağı bölgelerdeki mağaza ve ATM’lerde sadece Visa kredi kartı ve banka kartları kabul edilecek şeklinde bir haber paylaşmıştık. Eğer çekilişi kazanıp Londra’ya giderseniz Visa logolu kredi kartınızı da yanınızda götürmeyi unutmayın.