web statistics

‘Paracard’la Kuruşları Ödemeyin’ Kampanyasına SMS’le Katılım Şartı Var


Garanti Bankası “Garantisiz Kimse Kalmasın Bizce” sloganıyla başladığı reklam serisine, kampanyaları için hazırladığı benzer formatlı reklamlarla devam ediyor. Bremen Mızıkacıları’ndan ilham alınan serinin son reklam filminde, Garanti Paracard için düzenlenen “Paracard’la Kuruşları Ödemeyin” kampanyası tanıtılıyor.

“Paracard’la Kuruşları Ödemeyin” kampanyası kapsamında, Paracard’la yapılan alışverişlerde, toplam alışveriş tutarındaki küsürat bir sonraki ay hesaba iade ediliyor. Örneğin 25,44 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,44 kuruş; 15,99 TL tutarında bir işlem yapılması durumunda hesaba 0,99 kuruş iade ediliyor.

Reklam filminde hızlıca alt yazı şeklinde geçen bazı kampanya şartlarına dikkat etmekte fayda var :

paracardla kuruslari odemeyin# Öncelikle bu kampanyaya SMS’le katılım şartı aranıyor. Kampanyaya katılmak için KURUSYOK yazılarak 3340’a SMS atılması gerekiyor. Kampanya katılım SMS’lerinin Garanti Bankası sisteminde kayıtlı bulunan cep telefonlarından gönderilmesi gerekiyor. Kısa mesaj göndermeyenler kampanyadan yararlanamıyor.

# Kampanyadan sadece 35 TL ve altı alışveriş işlemleri yararlanabiliyor ve kart bazında aylık en fazla 30 TL indirim kazanılabiliyor. Müşteriler, bu kampanyadan tüm Paracard’larıyla yararlanabiliyorlar ve kampanyaya Paracard Debit ve Paracard Trink kartlarla yapılan işlemler dahil.

# Bir gün içerisinde aynı işyerinde yapılan 35 TL altı ilk küsüratlı alışveriş işleme alınıyor. 35 TL üzeri tutarlar örneğin 35,02 TL kampanyaya dahil değil.

Toparlamak gerekirse, kampanyadan yararlanma umuduyla Paracard’ınızı daha sık kullanmaya başlamadan önce SMS’le katılım şartını yerine getirmeyi ve ayda kazanabileceğiniz iade tutarının da 30 TL’yi geçmeyeceğini unutmayın.