web statistics

Yapı Kredi adios ve adios Premium Hakkında…


Ocak ayında kaleme aldığımız “Uçak Bileti ve Uçuş Mili Kazandıran Kredi Kartlarında Son Durum” başlıklı yazımız üzerine Yapı Kredi, bizlere uçuş kartları adios ve adios Premium hakkında detaylı bilgi ve kampanya duyuruları içeren bir yazı gönderdi. Yazıyı yorum eklemeden aynen yayınlıyoruz :

Yapı Kredi’nin seyahat kartları adios ve adios Premium puan sistemiyle çalışıyor ve puanlar uçak biletinden cruise gezisine, konaklamadan jet kiralamaya kadar tüm seyahat harcamalarında kullanılabiliyor. Biriken puanlarını seyahat harcamalarında beş kata kadar daha değerli kullanabilen müşteriler, Worldcard’ın tüm özelliklerine sahip olan adios ve adios Premium’la seyahat harcamalarında sunulan büyük fırsatların yanında World kampanyalarından da faydalanabiliyor. Kart sahipleri ayrıca, biriken puanlarını günlük alışverişlerinde de harcayabiliyor. adios, mil sistemi yerine puan sistemiyle çalıştığı için, puanların mile çevrilmesi gerekmiyor. Bu noktada, seyahati demokratikleştiren bir kart programı olarak diğer kartlardan farklılaşıyor ve ne alışverişte ne de seyahat harcamalarında hiçbir puan kaybı yaşanmıyor.

adios ile biletlerin sabit bir puan karşılığı bulunmuyor. Kart sahipleri güncel fiyatlar üzerinden uçak yolculuklarının yanı sıra kara ve deniz ulaşımından araç kiralamaya, otel konaklamalarından tur paketine kadar seyahat ile ilgili her türlü ihtiyaçlarını kazandıkları puanlarla satın alabiliyor. Bu da tüketici açısından çok daha adil bir ödüllendirme sistemi yaratıyor. Puanlar ile alınan uçak biletleri için de ayrıca alan vergisi ödenmesi gerekmiyor. Sezon ve yer kısıtlaması yaşamayan ve istedikleri havayolu ile seyahat edebilen adios sahiplerinin, puanlar ile uçak bileti alındığında ücretsiz sunulan seyahat sigortası sayesinde vize işlemlerinde talep edilen sigorta poliçesini ayrıca almalarına gerek kalmıyor.

Bunun yanı sıra refakatçi bileti uygulaması sayesinde kredi kartı ile bedeli ödenmiş bir biletle uçan adios sahipleri, ikinci bilete yüzde 25 indirimli sahip olabiliyor. Ayrıca 2 yaşına kadar bebekler için bilet ücreti de ödenmiyor. Aile puanı uygulaması ile aile bireyleri arasında puanlar birleştirilip puanların yetersiz kaldığı durumlarda bile seyahat harcaması yapılabiliyor. Tek yön bilet de satın alabilen adios sahipleri seyahat harcamaları için puanların yeterli olmadığı durumlarda Avanspuan kullanma imkânına sahip oluyor. adios ile seyahat planlamak için 444 0 444’ten Yapı Kredi Seyahat Hattı’nı aramak yeterli oluyor.

adios kartadios sahipleri 100 TL ve üzeri duty freeler dahil tüm yurt dışı alışverişlerinde taksit fırsatlarından da yararlanabiliyor. adios aynı zamanda yurt içi anlaşmalı otel ve restoranlarda yüzde 10 indirim sunuyor. Tüm bunlara ek olarak adios kart sahipleri seyahate gidecekleri yerlerin sosyal, kültürel yaşantısı hakkında bilgi edinmek için Yapı Kredi Concierge hizmetinden faydalanabiliyor.

Seyahati özel bir deneyime dönüştürmek isteyen kredi kartı kullanıcıları için hazırlanan adios Premium ise hem adios fırsatlarını hem de kart sahiplerine özel ayrıcalıkları aynı anda sunuyor. Ten UK tarafından dünya çapında çok özel bir kitleye sunulan ayrıcalıklı concierge hizmeti sayesinde Paris’ten Milano’ya, Mayorka’dan Moskova’ya dünyanın en popüler merkezlerinde her türlü sosyal, sportif ve kültürel etkinlik hakkında bilgi alabilen adios Premium kullanıcıları, seyahatlerini en ince detayına kadar planlayabiliyor ve istedikleri etkinlikler için rezervasyon yapabiliyor.

adios Premium, yurt dışındaki tüm otel ve restoranlarda yüzde 5, yurt içi anlaşmalı otel ve restoranlarda ise yüzde 15 indirim sunuyor. Tüm yurt dışı harcamalarında ekstra puan kazandıran adios Premium ile seyahat planlamak için 444 0 446’dan Yapı Kredi VIP Line’ı aramak yeterli oluyor.

adios ve adios Premium kart sahipleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Yapı Kredi Valet Parking hizmeti ile otopark ücretlerinde yüzde 50, Yapı Kredi Shuttle ile havalimanı transferleri hizmetinden ise yüzde 30 indirimli fiyatlarla faydalanabiliyor.

Müşteriler adios ve adios Premium kampanya, fırsat ve ayrıcalıklarını Yapı Kredi adios Facebook ve Twitter hesaplarından da takip edebiliyor.

Sektördeki tüm seyahat odaklı kartlardan farklı olarak adios ve adios Premium kartlara özel altı aylık kampanya planını açıklanarak müşterilerin seyahat planlamalarını önceden yapabilmeleri sağlanıyor. Şu anda geçerli olan seyahat kampanyaları müşterilerimize temmuz sonuna kadar tatillerini planlama fırsatı veriyor.

Baharda Avrupa’nın tadını çıkarmak isteyen adios ve adios Premium kart sahipleri 1 Mart – 31 Mayıs arasında yapacakları Avrupa seyahatlerinin gidiş – dönüş uçak biletlerine her şey dahil 199 TL karşılığı puanla sahip olabiliyor.  23 Nisan tatilinde yurt içi seyahat fırsatlarını kaçırmak istemeyen kart sahipleri, 20 Nisan – 1 Mayıs 2012 tarihleri arasında kullanabilecekleri yurt içi her yöne gidiş-dönüş uçak biletlerini her şey dahil 149 TL puan karşılığında alabiliyor. Yaz tatilini şimdiden planlamak isteyen adios, adios Premium sahipleri ise 1 Haziran – 31 Temmuz tarihlerinde Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’e yapacakları seyahatlerde gidiş- dönüş uçak biletlerini her şey dahil 149 TL puanla;  Amerika’ya yapacakları seyahatler için ise her şey dahil 399 TL puanla alabiliyor. Bunun yanı sıra 20 Nisan’a kadar Bali, Bangkok, Koh Samui, Phuket ve Singapur’u kapsayan yedi farklı tur paketini 599 TL’den başlayan puanlarla satın alabiliyor. Ayrıca kart sahiplerine ister puanla, ister parayla isterlerse de hem puan hem de para ile olmak üzere 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Singapur Havayolları’nın ayrıcalıklı uçuş konforunu sunan seyahat paketlerinde, konaklamalar bölgenin önde gelen 4 ve 5 yıldızlı otellerinde gerçekleşiyor. Transfer ücretlerinin de dahil olduğu seyahat paketleri 20 Şubat – 31 Ekim 2012 tarihleri arasında kullanılabiliyor.

Tüm bu seyahat kampanyalarından yararlanmak için Yapı Kredi Seyahat Hattı’nı aramak yeterli oluyor. Ayrıca Yapı Kredi Seyahat Hattı aracılığıyla yapılan seyahat harcamalarında, farklı ödeme ayrıcalıkları da adios ve adios Premium kart sahiplerini bekliyor. Kart sahipleri uçak biletlerinde 8 taksit, diğer seyahat harcamalarında 12 aya varan taksit imkanından yararlanırken, yapılan seyahat harcamalarında ise yüzde 2 puan kazanıyor. Kazandıkları puanları ise kampanya haricinde araç kiralama, uçak bileti, yurt içi otobüs bileti,  tur, konaklama gibi tüm seyahat harcamaları için kullanabiliyor.