web statistics

2012 Yılbaşı Yapı Kredi Süper Kredi Kampanyası


Yılbaşı için sunulan ihtiyaç kredisi kampanyalarını incelediğimiz yazılarımıza bugün Yapı Kredi’den Yılbaşına Özel Her Derde Deva Süper Kredi kampanyasıyla devam ediyoruz.

Yapı Kredi bir süredir “Kredi Şimdi” markası altında web sitesi, SMS, ATM ve şubeler üzerinden ihtiyaç kredisine ön başvuru imkanı sunuyor. Yılbaşına Özel Her Derde Deva Süper Kredi kampanyasında ayda %0.59’dan başlayan faiz oranlarıyla, ister faizsiz peşin komisyonlu, isterseniz masrafsız bireysel ihtiyaç kredisine başvurma fırsatı sunuyor.

yapi kredi super krediReklamlarda bahsedilen günde 8 TL’ye 8000 TL kredi ise hayat sigortası (30 yaş için), kredi açılış ücreti, katkı payı ve vergiler gibi masraf toplamının 896 TL’yi bulduğu 36 ay vadeli bir kredi paketi. Kampanyada yıllık maliyet oranı %19.67 olarak gözüküyor.

Kredi hayat sigortasıyle ilgili görüşlerimizi artık biliyorsunuz. Masrafsız kredi seçeneği her zaman mevcut ama bunun neticesi olarak yıllık maliyet oranları yükseliyor.

Kredi tutarı olarak baktığınızda 8000 TL’lik paket, İş Bankası Yeni Yıl Kredisi ve Garanti Tam Destek kredilerinin altında kalmasına ve 896 TL’lik toplam masraf dikkat çekmesine rağmen, bu iki kredi kampanyasının altında bir yıllık maliyet oranına sahip. Bu nedenle Süper Kredi ihtiyacınız olan kredi tutarı, vade ve cebinizden ne kadar masraf çıkmasını istemenize bağlı olarak diğer iki kampanyadan biraz daha cazip bir alternatif olabilir.

Super kredi faiz oranlari

Yapı Kredi Yılbaşına Özel Ker Derde Deva Süper Kredi kampanyası ve Yapı Kredi tarafından sunulan diğer bireysel ihtiyaç kredilerine internet üzerinden Kredi Şimdi ile, SMS ile, “Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411’e göndererek, 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı ile, Yapı Kredi ATM’lerinden ve Yapı Kredi şubelerinden başvurabilirsiniz.

Buna alternatif olarak enuygun.com işbirliğimiz çerçevesinde sunduğumuz ve internet üzerinden başvurabileceğiniz yılbaşı kredisi alternatiflerine buradan ulaşabilirsiniz.