web statistics

2012 Yılbaşı – Akbank’tan Milli Piyango Biletli Kredi Kartı Kampanyası


Şans oyunlarına meraklı bir millet olduğumuz artık bilinen bir gerçek. Yılbaşı söz konusu olduğunda ciro artışını en fazla yukarı taşıyanların yılbaşı çekilişine bilet veren kredi kartı kampanyaları olduğunu bütün sektör biliyor. Geçtiğimiz iki sene boyunca bu alanda bayrağı taşıyan banka Worldcard ile Yapı Kredi olmuştu. Bu sene ise Akbank elini daha çabuk tutmuşa benziyor.

Yılbaşında Milli Piyango Bileti ve 100TL chip-para

Akbank; Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess, Axess exi-26 ve Neo kart sahiplerine yılbaşı alışverişlerinde kartlarıyla 100 TL’ye varan chip-para ve Milli Piyango Bileti kazanma imkanı sağlıyor. Kampanyaya katılım için Turkcell’den 4566’ya, diğer operatörlerden 0532 752 4566’ya YENIYIL yazıp göndermek yeterli.

Kampanya şartları

# Kampanya 1 Aralık – 31 Aralık 2011 tarihleri arasında akaryakıt, market, giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat sektörlerindeki tüm iş yerlerinde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli.

# Kampanyaya asıl kart sahibinin Akbank sisteminde kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS göndererek kayıt olması yeterli. SMS ücreti başvuru sahibine ait.

# Kampanyaya dahil tüm banka ve bireysel kredi kartları, ek kart ve sanal kartlarınız ile kazanılabileceğiz toplam chip-para tutarı 100 TL ile sınırlı. Ticari kartlar kampanyaya kapsamı dışında tutulmuş. Aynı gün içerisinde aynı işyerinden 1 kez sürpriz chip-para veya milli piyango bileti kazanılabiliyor.

# Tıpkı önceki senelerde Yapı Kredi tarafından gerçekleştirilen kampanyalarda olduğu gibi kazanılan Çeyrek Milli Piyango Bilet numarası Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasına SMS olarak gönderiliyor. Bu nedenle Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasının doğruluğundan emin olmanız kritik önem taşıyor.

# Kazandığınız Çeyrek Milli Piyango Bileti’ne ikramiye isabet etmesi durumunda kazanılan ikramiye tutarı 5.000 TL altında ise ikramiye tutarı bilet kazandığınız banka ya da kredi kartınıza yatırılacak. Kazanılan ikramiye tutarının 5.000 TL ve üzeri olması durumunda, Milli Piyango Bileti kazanan kişiye fiziksel olarak noter huzurunda Akbank ve Bilyoner.com tarafından verilecek, ödül Milli Piyango İdaresi’nden bilet ile birlikte bizzat teslim alınacak.

Axess Yilbasi Kampanyasi# Kampanyadan kazanılan chip paralarda ise son kullanma tarihi bir hafta ile sınırlı. 1-8 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 15 Aralık; 9-15 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 22 Aralık; 16-22 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 29 Aralık; 23-31 Aralık arasında kazanılan ve kullanılmayan chip-paraların son kullanım tarihi 08 Ocak 2011.

# Kampanyada dağıtılacak toplam chip-para ödül tutarı 1.500.000 TL chip-para ile sınırlı ki, bu önceki Akbank kampanyalarıyla kıyaslandığında yüksek bir rakam.

# Kampanyada dağıtılacak toplam çeyrek Milli Piyango bileti 100.000 adet ile sınırlı, dolayısıyla alışverişleri son güne bırakmamakta fayda var.

# Kampanya süresince Axess, Fish, Wings kartlarıyla ile giyim, kozmetik, ayakkabı ve optik-saat sektörlerinde kampanyaya katılan Axess üye işyerlerinden yapılacak 100 TL ve üzeri taksitli alışverişlerde +4 taksit fırsatından da yararlanmak mümkün. Artı taksit kampanyası 2-9 arası vade farksız taksitli alışverişlerde geçerli. Artı taksit ilavesi ile birlikte taksit sayısı en fazla 10 taksit ile sınırlı.

Alışveriş yaparak piyango bileti kazanmak ilk bakışta avantajlı birşeymiş gibi görünebilir. Ancak tüketiciler bu dönemde yılbaşı büyük ikramiyesi ile neler kazanacaklarının hayallerini kurarken harcamalarını kolayca istenen alt sınırın üstüne çıkartabiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken şey, kredi kartı son ödeme tarihi geldiğinde yılbaşı harcamalarında ipin ucunu kaçırmamış olmak. Sonuçta piyango çıksın çıkmasın, harcamaların geri ödemesini yapmak yine kart sahiplerine kalıyor.

“2012 Yılbaşı – Akbank’tan Milli Piyango Biletli Kredi Kartı Kampanyası” üzerine bir yorum

  1. yeni yıl tüm islam alemine hayırlı olması dileği ile hayırlı akşamlar diler şans bikerede bize gülmesini temenni eder esenlikler dilerim saygilerimla cevabınızı bekliyorum.

Yorumlar kapalı.