web statistics

2010 Ramazan Bayramı’nda Yurtdışı Kredi Kartı Harcamalarına Taksit Kampanyaları


Geçtiğimiz hafta 2010 Ramazan Bayramı Kredi Kampanyaları’na değinmiştik. Bayramın haftasonuyla birleşmesiyle beraber 4 günlük bir tatil söz konusu. Bunu fırsat bilerek tatilini yurtdışında geçirecek pek çok kişi olacak. Bu dönemde birçok banka yurtdışında yapılan kredi kartı harcamalarına taksit fırsatı veren kampanya düzenledi. Biz de bu yazımızda bu kampanyalardan bazılarını sizler için listeledik:

Yapı Kredi Worldcard

Yapı Kredi Worldcard sahipleri tüm yurtdışı alışverişlerinde ve yurtiçi ve yurtdşı duty free harcamalarında 3 taksit imkanından yararlanabiliyor. Kampanya 19 Eylül tarihine kadar World üye işyerlerinden yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli. Kampanyaya dahil olmak istemeyen müşterilerin 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’nı arayarak taleplerini iletmeleri gerekiyor. Aksi takdirde tüm 100 TL ve üzeri işlemlere 3 taksit uygulanacak.

Garanti Bonus Card

Garanti Bonus’la yapılan yurtdışı alışverişlerine de 3 taksit fırsatı var. Kampanya 4-12 Eylül 2010 tarihleri arasında Bonus’la yurtdışında tek seferde yapacağınız 100 USD ve üzeri alışverişlerinizde geçerli. Flexi kart sahipleri kampanyadan yararlanmak için EVET YURTDISI yazıp kartın son 6 hanesini ekleyip 3340’a göndermeleri gerekmekte. Money Card, diğer banka Bonusları, Shop&Miles, American Express, Paracard, Sanal Kart, Ticari Kartlar ve Bonus Platinum kampanyaya dahil değil.

Akbank Wings

Wings kart sahipleri 2010 sonuna kadar 3 taksit fırsatından yararlanıyor. 100 TL ve üzeri tüm yurtdışı alışverişlerinize ve yurtiçi ana duty free harcamalarınıza 3 taksit yapılıyor. Kampanyadan yararlanmak için 4566’ya, diger hatlardan da 0532 752 4566’ya YD yazıp göndermeniz gerekiyor.

Akbank Axess

Axess Yurtdisi KampanyaAxess kart, 31 Aralık’a kadar giyimden kozmetiğe, elektronikten seyahat harcamasına 100 TL ve üzeri tüm yurtdışı alışverişlerinizde ve yurt içi ana duty free harcamalarınıza 3 taksit fırsatı veriyor. Kampanyadan yararlanmak için 1 Eylül itibari ile Turkcell’den 4566’ya, diğer operatörlerden 0532 752 4566’ya “YD” yazıp bir kez SMS göndermeniz gerekiyor.

Finansbank Cardfinans Platinum

CardFinans Platinum sahiplerinin yurtdışında yaptıkları 150 TL ve üzeri tüm harcamalarına 3 taksit yapılıyor. Kampanyadan faydalanmak için 444 0 900 Finansbank Telefon Bankacılığı’nı arayarak kampanyaya dahil olmak istediğinizi söylemeniz gerekiyor. Kampanya 11 Ağustos 2011’e kadar geçerli.

HSBC Kredi Kartları

HSBC Kredi Kartları ile 1-30 Eylül tarih aralığında yurtdışında gerçekleştirilen tüm işlemlerde otomatik 5 taksit fırsatı var. Şirket ve ticari kartlar hariç tüm HSBC Kredi Kartları ile yapılacak 100$ (150TL) ve üzeri işlemleriniz, vade farksız 5 taksite bölünüyor. Taksitlendirme için ayrıca talep gerekmiyor. Halkbank ve Tekstilbank Advantage Kredi Kartları uygulamaya dahil değil.

Fortis Worldcard

30 Eylül 2010 tarihine kadar yurt dışında yapacağınız alışverişlerde Fortis Worldcard’a özel 4 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz. Duty Free’den yapacağınız alışverişler, nakit çekim işlemleri, Business Kart ile yapılan işlemler ve internet üzerinden yapılan nakte yönelik harcamalar kampanya kapsamında değil.

Denizbank Kredi Kartları

4 – 12 Eylül tarihleri arasında Deniz Bonus, Sea&Miles, Miles&More ve DenizBank Kredi Kartları ile Ramazan bayramı süresince yapacağınız yurtdışı harcamalarınıza 3 taksit fırsatı var. Katılım için 444 0 800’ü arayıp kampanyadan yararlanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor.