web statistics

İnternetten Otomobil ve Taşıt Kredisi Başvurusu


Ekonomik canlandırma paketleri seçim öncesi hükümet tarafından birer birer açıklandı. Şüphesiz bu paketlerden en çok ilgi çekeni otomotiv sektörünü canlandırmak için yapılan 3 aylık ÖTV indirimiydi. Uzun zamandır otomotiv sektörüne ilişkin böyle bir paket beklentisi nedeniyle satışlar durmuş, duran satışlar nedeniyle üç dört aylık stoklar birikmiş, otomotiv firmaları üretime dönem dönem ara vermek zorunda kalmışlardı.

En son baktığımızda, geçtiğimiz haftalarda açıklanan paket ile beraber gerçekten avantajlı indirimler yaşanan araç fiyatları nedeniyle bir anda talep patlaması olmuş, iki haftada dört aylık araç stokları tükenmiş, bayiler yeni parti araçları zamlı fiyatlardan satmaya başlamışlardı.

Bu patlama yapan sıfır araç talebi ile paralellik gösteren en önemli tüketici finansman ürünü ise tabiki bankalar ve tüketici finansman şirketleri tarafından sunulan taşıt kredileri. Araç almayı düşünenlerib, bayiler tarafından sağlanan taşıt kredisi imkanlarına bağlı kalmadan diğer kurumlardaki seçenekleri de kolayca karşılaştırıp başvuru yapabilmeleri için diye, internet üzerindeki taşıt kredisi başvuru formlarını ve bilgi sayfalarını paylaşmak istedik.

Taşıt kredisi için başvuru alan kurumlara buradan ulaşabilirsiniz :

tasit kredisi