web statistics

Cardif’ten Bireysel Kredi ve Kredi Kartı Borcuna Sigorta


Güncelleme 29.01.2009 :Garanti Emeklilik, Cardif ile işbirliği yaparak İşsizlik ve Kredi Sigortası ürünleri satışına başladı. Detaylar için buraya tıklayın.

42 ülkede faaliyet gösteren ve hizmet verdiği ülkelerde tüketicilerin kullandıkları bireysel kredi ve kredi kartı ürünleri ile ilgili borçlarını işsizlik ve geçici çalışamama durumuna karşı sigorta teminatı altına alan BNP Paribas grup iştiraki Cardif Türkiye’de faaliyete geçiyor.

Cardif Türkiye İcra Kurulu Başkanı (CEO) ve aynı zamanda Genel Müdürü Yılmaz Yıldız, 2007 yılında elde ettiği 28 milyar dolarlık prim üretimiyle dünyanın en büyük işsizlik, kredi kartları ve bireysel kredi koruma ürünü sağlayıcısı olan BNP Paribas‘ın sigortacılık iştiraki Cardif için Türkiye’nin bu alanda büyük potansiyele sahip bir pazar olduğuna inandıklarını belirtti.

Yapılan açıklamada Cardif’in halihazırda Koç Finans ve VDF ile sözleşme imzalamış olduğu ve dört bankayla daha görüşmelerinin son aşamada bulunduğu belirtildi.

Bu tür sigorta ürünlerinin ülkemizde yaygınlaşmasının Türkiye’de sunulan tüketici finansman ürünlerinin vade ve faizlerinde olumlu etkileri olmasını bekliyoruz.