web statistics

Yapı Kredi bankacılık hizmetlerinde problem yaşanıyor


27 Kasım 2014 sabahı itibariyle bankacılık işlemlerinde Yapı Kredi’yi tercih edenler büyük sıkıntı yaşıyor. Yaşanan sorundan Yapı Kredi’nin hizmet verdiği kanalların neredeyse tamamı etkilenmiş durumda. İnternet bankacılığı, mobil şube ve ATM’leri etkileyen problemden dolayı EFT, havale, para transferi, kredi kartı provizyon işlemleri, sanal pos işlemleri yapılamıyor.

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından ve en yüksek sayıda kredi kartı sahibi ikinci banka olması nedeniyle Yapı Kredi bankacılık hizmetlerine erişim sorunu, özellikle bugünün vergi yatırma günü olması sebebiyle, ticari ve bireysel müşteriler nezdinde önemli bir tepkiye sebep olmuş durumda sebebi. Vergiyle işiniz olmasa bile, kredi kartlarıyla alışveriş yapılamıyor veya acil yapılması gereken para transferleri gerçekleştirilemiyor.

İnternet şubesinde bakımdayız mesajı çıksa da, sosyal paylaşım sitelerinde diğer kanallar da problem yaşandığı bilgisi paylaşılıyor. Konuyla ilgili olarak Yapı Kredi’nin web sitesinde herhangi bir duyuru şimdilik bulunmuyor.