web statistics

2011 Yılbaşı Worldcard Milli Piyango Bileti Kampanyasına Başvurmadan Önce…


Bu ay başında Worldcard-Opet Milli Piyango Bileti kampanyasından bahsetmiştik. Bu kampanyaya ek olarak Yapı Kredi geçen sene de yapmış olduğu gibi üye işyerlerinde tek seferde yapılacak alışverişlere çeyrek Milli Piyango bileti vereceğini duyurdu.

Kampanya 31 Aralık saat 15.00’e kadar Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde tek seferde yapılacak olan 100 TL ve üzeri peşin alışverişlerde geçerli olacak.

OPET kampanyasının aksine bu kampanyadan yararlanmak için başvuru şartı var. Katılım için MP yazıp bir boşluk bırakarak POS slibindeki 10 haneli şifrenin SMS ile Avea/ Turkcell/Vodafone 4454’e, Vakıfbank Worldcard için Avea/Turkcell/Vodafone 6635’e, 31 Aralık günü saat 16.00’ya kadar gönderilmesi gerekiyor. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,50 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,40 TL.

Aynı gün aynı World üye işyerinden yapılacak harcamalardan yalnızca 1 tanesi için şifre basılacak. Ticari kartlar ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, internet alışverişleri, yalnız belge, mail order işlemleri, Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değil. Anadolubank, Fortis ve Vakıfbank Worldcard sahipleri de kampanyadan faydalanabiliyor. Hediye teslimi ve diğer önemli konular için kampanya koşullarını okumanızı öneriyoruz.

2011 Yilbasi Worldcard Milli Piyango KampanyasiUnutulmaması gereken iki önemli konu var. Kampanyada gerekli alışveriş tutarı minimum 100 TL ve buna sadece tek çekim alışverişler dahil. Yani 100 TL tutarında taksitli alışveriş yaparsanız bilet kazanamıyorsunuz. Peşin yaptığınız alışveriş işlemi Yapı Kredi posundan geçmezse de kampanyadan yararlanamıyorsunuz. Kriterlere uygun olarak gerçekleştirdiğiniz her işlemle ilgili olarak postan çıkan slibin yanısıra, Yapı Kredi’de kayıtlı cep telefonunuza yönlendirici bir SMS gönderiyorlar. Bu nedenle bankanızda kayıtlı cep telefonu bilginizin güncel olup olmadığını kontrol etmenizde fayda.

Diğer bir konu ise bilet stokları. Alışveriş yaptıktan sonra Worldcard her ne kadar başvurmak için 31 Aralık 2010 saat 16:00’ya kadar başvurma imkanı tanısa da, biletinizi almak için son dakikaya kadar beklememenizi öneririz. Zira kampanya Yapı Kredi’nin elinde bulunan bilet stoğu ile sınırlı. Bir önceki sene kampanyada 600.000 bilet dağıtılmış kampanyanın son gününe kalan müşteriler kampanya şartlarını yerine getirmelerine rağmen bilet stoğu kalmadığı için bilet alamamışlardı. Bu sene de benzer sayıda bilet dağıtılacağını ve geçen seneki benzer hayal kırıklıklarının yaşanacağınızı tahmin etmek yanlış olmayacaktır.