web statistics

Her şeyin en ucuzunu bulmanızı sağlayan 12 karşılaştırma sitesi


Para biriktirmenin ilk kuralı, disiplinli bir şekilde her ay gelirinizin belirli bir kısmını bir kenara ayırmaktır. İkinci olarak bilinçli bir tüketici olarak harcamalarınızda kısıntıya giderek tasarruf etmeniz gerekir. Bunu yapmanın en kolay yollarından biri ise hesaplı alışveriş yapmaktır. Günümüzde artık pek çok internet sitesi, satın almak istediğiniz ürünlerin fiyatlarını karşılaştırarak en ucuz yerden almanızı sağlıyor. Biz de Türkiye’nin önde gelen karşılaştırma sitelerini sizler için sıraladık.

Listemize finansman ve bankacılık ürünlerini karşılaştırma ve satın alma imkanı veren web siteleriyle başlıyoruz. Sonrasında diğer ürün ve hizmetlerle ilgili olanları sıralayacağız.

1. Enuygun.com

Enuygun.com

Eski iş ortaklarımızdan Enuygun.com, başta kredi ürünleri olmak üzere; mevduat, sigorta, uçak bileti, otel, internet, GSM hatları ve diğer alışveriş ürünlerinde karşılaştırma ve online olarak başvuru yapma imkanı sunuyor.

2. Kredikazan.com

kredikazan.com

Yine eski iş ortaklarımızdan Kredikazan.com‘un sağladığı kolay karşılaştırma imkanıyla bankalara ihtiyaç kredisi ve konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

3. Konutkredisi.com.tr

konutkredisi.com.tr

Konutkredisi.com.tr faiz oranları karşılaştırması ve başvurunun yanısıra, tüm süreç ve kullanıdırım sonrasında mortgage ile ev almak isteyenlere danışmanlık hizmeti de veriyor. Aynı şirketin ihtiyaç kredisi için kullanmak isteyenler için Konutkredisi.com.tr isimli bir hizmeti de var.

4. Sigortam.net

sigortam.net

Kasko, trafik sigortası, sağlık sigortası vb. pek çok farklı sigorta ürününde fiyat teklifi almanızı sağlayan sigortam.net, satışlarını genellikle telefonla yapıyor, satış öncesi ve sonrasında her müşteriye birebir destek veriyor.

5. Bulucak.com

Bulucak.com

Türkiye’deki ilk uçak bileti karşılaştırma sitelerinden olan bulucak.com, yurt içi uçuşlarda istenen saat ve günlerde tüm havayollarına ait bilet fiyatlarını listelemenize ve satın almanıza imkan veriyor.

6. Skyscanner.com.tr

Skyscanner.com.tr

Ucuz yurt dışı uçak biletleri konusunda belki de en iyi sitelerden biri olan Skyscanner 44 ülkenin yanısıra 2011 yılından beri Türkiye’de de hizmet veriyor. Firma otel ve araba kiralama konularında da karşılaştırma ve başvuru hizmeti sunuyor.

7. Booking.com

Booking.com

Dünyaca ünlü otel karşılaştırma ve rezervasyon sitesi booking.com artık Türkiye’de de oldukça popüler oldu. Kusursuz rezervasyon sistemi ve kullanıcı yorumları bu siteyi vazgeçilmez yapıyor.

8. Kiyas.la

Kiyas.la

Asgari ücretle geçinen ama cebimizden son model iPhone’u eksik etmeyen bir millet olarak cep telefonu karşılaştırması en sevdiğimiz şeylerden. Kullanıcı dostu arayüzüyle telefonun yanısıra Kiyas.la fotoğraf makinası, tablet bilgisayar, televizyon gibi elektronik ürünlerde de hizmet veriyor.

9. Cimri.com

cimri.com

Sayısız kategoride istediğiniz ürünü internette en hesaplı fiyata alabileceğiniz internet sitelerini bulmanızı sağlayan Cimri.com adından da anlaşılacaği üzere her şeyin en ucuzunu arayanlar için.

10. Akakce.com

akakce.com

Akakce.com da aynen Cimri.com gibi, farklı kategorilerdeki ürünlerin e-ticaret sitelerindeki satış fiyatlarını listeyen ve satın almanızı sağlayan bir hizmet.

11. Ucuzu.com

ucuzu.com

Akakce.com ve cimri.com gibi başka bir alternatif arıyorsanız Ucuzu.com‘a da gözatabilirsiniz.

12. Alisveriskulupleri.com

aliveriskulupleri.com

İnternetten ucuza ürün satın almanızı sağlayan Markafoni ve Trendyol gibi özel alışveriş kulüplerindeki teklifler için harcanan sabah mesaileri öyle arttı ki, tam olarak aynı amaca hizmet etmese de bu kategoriye sessiz kalamadık. Eğer siz de sabah bilgisayarı açar açmaz “bugün ne kıyafet ne alsam” diyen kişilerdeniz, birden fazla alışveriş kulübündeki teklifleri listeyen Alisveriskulupleri.com işinizi kolaylaştırabilir.