web statistics

Para biriktirmek isteyenler için 10 ilginç kumbara


Kumbara deyip geçmeyin ! Sadece çocuklar için olduğu düşünülen bu ürün, aslında para biriktiremeyen yetişkinler için de harika bir çözümdür. İçine ister bozuk para atın, ister kağıt para; maaşınızı alıp ay sonunda kenara 1 kuruş bile ayıramıyorsanız, bu basit kutu gerçekten yüzünüzü güldürebilir.

Sizler için para biriktirmeyi keyifli hale getirecek, ilginç tasarımı olan ve Türkiye’den satın alabileceğiniz bazı kumbaraları çıkardım. İlk sırada olan kumbarayı üniversitede asistanlık yapan bir arkadaşıma doğumgününde hediye etmiştim ve sonrasında kumbarayı boşalttığında ne kadar para biriktirdiğine kendi bile şaşırdığını söylemişti. Deneyin, pişman olmayacaksınız.

1. Benzin göstergeli kumbara

benzin gostergeli kumbara

Arabanızda olduğu gibi üzerinde benzin göstergesi olan bu kumbarada içine her para attığınızda ibre full’e biraz daha yaklaşıyor. Daha çok biriktirmeye hırslanmanız için güzel bir yöntem.

2. Atari kumbara

atari kumbara

İçine para attıkça, nostaljik bir atari salonunda jeton atmışsınız gibi oyun oynayabiliceğiniz kumbara.

3. Labirent kumbara

labirent kumbara

Bu kumbarayı açıp içindekilere sahip olmak istiyorsanız labirenti çözmelisiniz.

a4. Yüzü olan kumbara

yuzu olan kumbara

Burnu ve ağzı olan bir kumbara size ilginç anlar yaşatabilir. Bozuk parayı ağız kısmına bıraktığınızda mekanik ağız çiğneme hareketleri yaparak mideye indiriyor.

5. Darth Vader kumbara

Star Wars Darth Vader Kumbara

Star Wars fanatikleri para biriktirirken “karanlık tarafa” geçmenin hazzına varacak.

6. Kitap kumbara

kitap kumbara

Kitaplarınız arasına yerleştirebileceğiniz kumbaranızı kolayca kamufle edeceksiniz. Birikimlerinizi kitap arasında saklayacaksınız.

7. Parayı kaybeden kumbara

parayi kaybeden sihirli kumbara

Bu ilginç kumbara, paranızı içine attıktan sonra ufak bir ilüzyonla yok ediyor ve ancak gizli kapısını bilen kişiye parayı çıkartma olanağı veriyor.

8. Tuş kumbara

tus kumbara

Yeteri kadar büyük bir Save tuşunuz varsa paranızı da saklayabilirsiniz.

9. Sayaçlı kumbara

sayacli kumbara

Pil ile çalışan ve bozuk paralarınızı sayabilen bir tasarım kumbara.

10. Kasa kumbara

kasa kumbara

İlk önce şifreyi giriyorsunuz, sonra da yalandan parmak izinizi okuyup kumbarayı açıyorsunuz. Tabi ağzına kadar doldurduktan sonra !