web statistics

BNP Paribas Cardif Emeklilik’ten 3 yeni BES paketi


BNP Paribas Cardif Emeklilik, avantajları ve asistans hizmetleri ile sektörde fark yaratacak özelliklerle güçlendirilmiş yeni ürünlerini lanse etti.

Özel, Yıldız ve Exclusive adı verilen yeni BES paketleri “sıfır” yönetim gideri kesintisi ve tamamı ertelenmiş giriş aidatı avantajlarının yanı sıra toplam birikimler üzerinden ek katkı payı uygulaması, fon işletim gideri kesintisi iadesi ve özel asistans hizmetleri gibi ayrıcalıklar sunuyor.

Müşterisinin ihtiyaçlarına uygun olarak özelleştirilmiş ürün ve hizmetler tasarlayan BNP Paribas Cardif Emeklilik, 30 bin TL’den başlayan başlangıç katkı payı ile Özel, Yıldız veya Exclusive planlarından birine dahil olan katılımcılarına, fon getirilerine ek olarak yıllık birikimleri üzerinden de ek katkı payı ödemesi yapıyor.

Ek katkı payı ödemesi uygulaması kapsamında, katılımcılar emeklilik planları için tasarruf yaptıkça, BNP Paribas Cardif Emeklilik de onlar adına ek katkı payı yatırıyor. Ek katkı payı tutarı, katılımcının ulaştığı toplam birikimler üzerinden hesaplanarak belirlenen koşullarla toplam, birikim tutarı üzerinden yüzde 1’e varan oranlarda katılımcının bireysel emeklilik hesabına yansıtılıyor.

BNP Paribas Cardif’in bu özel ürün grubunda sunduğu ikinci önemli avantaj ise 2012 yılında yapılan fon işletim gideri kesintilerinin yüzde 1.46 üzerindeki oranı yine katılımcıların hesaplarına ek katkı payı olarak ödeniyor. Yani BNP Paribas Cardif müşterileri bu ek avantajlarla birikimlerini hızla büyütme şansına sahip oluyor.

BNP Paribas Cardif Pazarlama ve Acente Kanalı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Çağlar konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hızla değişen dünyada sigortacılık anlayışı da yeni bir döneme girdi. BNP Paribas Cardif olarak, bu değişimi yakından takip ediyoruz. Bu çerçevede de müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun yeni ürünler geliştiriyoruz.  Bireysel Emeklilik Sistemi’ndeki müşterilerimizin bağlılığını desteklemek amacıyla geliştirdiğimiz Özel Emeklilik, Yıldız Emeklilik ve Exclusive Emeklilik planlarımızla katılımcılarımıza tasarruf yaptıkça kazanacakları avantajlar sunuyoruz. BNP Paribas Cardif olarak, ürün çeşitliliğimiz arttırmaya ve müşterilerimize her zaman ihtiyaç duydukları hizmeti sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Özel, Yıldız ve Exclusive Emeklilik Planları kapsamında, BNP Paribas Cardif Emeklilik müşterileri, finansal ek faydalarının yanında ayrıca çeşitli asistans hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Sahip olunan plan kapsamına göre; Hukuki Yardım Bilgi Hattı, Mali Müşavir Bilgi Hattı, Tıbbi Yardım Bilgi Hattı, Eğitim Danışmanlığı, İndirimli Kiralık Araç Organizasyon Hizmetleri, Kısa Mesafeli Yolcu Taşıma ve Transfer Hizmetleri, Sosyal ve Kültürel Danışmanlık, Seyahat Danışmanlığı, Concierge Hizmetleri, Bilgi Hattı ve Profesyonel Konut Hizmetleri Organizasyonu gibi hizmetler katılımcılara ücretsiz olarak sunuluyor.