web statistics

2012 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Kredi Kartı Taksit Kampanyaları (Temmuz)


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Temmuz ayının gelmesiyle beraber tüketicilerde 2012 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemesi telaşı başladı. İlk taksidi Ocak ayında ödenen MTV’nin ikinci taksidi bu ay sonuna kadar internet vergi dairesi www.gib.gov.tr üzerinden kredi kartıyla taksitle ödenebilecek. İşte 2012 Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksidi için düzenlenen kredi kartı taksit kampanyaları:

Motorlu Taşıtlar Vergisi CardFinans’la 6 Taksit

Motorlu Taşıtlar Vergisi temmuz taksidini Finansbank’ın kredi kartı Cardfinans’la ödeyenler 6 taksit fırsatından yararlanabilecek.

Kampanya 02 Temmuz – 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında www.gib.gov.tr, Finansbank İnternet Şubesi, tüm Finansbank Şubeleri ve 0850 222 0 900 Finansbank Telefon Bankacılığı üzerinden Finansbank kredi kartlarıyla yapılacak tek çekim işlemlerde geçerli. Bu dönem içinde yapılan işlemler için tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacak ve tüm işlemler 6 taksit olarak gerçekleşecek.

Finansbank İnternet Şubesi, Finansbank Şubeleri ve 0850 222 0 900 Finansbank Telefon Bankacılığı üzerinden hesaptan ödeme yapılabilecek, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli olmayacak.

Ticari kartlar kampanyaya dahilken, Cardfinans Nakit Kartlar ise kampanyaya dahil değil.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Bonus’a 6 Taksit

mtv bonus kampanyasi4 Temmuz – 1 Ağustos 2012 tarihleri arasında Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr’ den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 6 taksit fırsatı sunulacak.

# Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi ve Miles&Smiles MasterCard, Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Miles&Smiles Business Kredi Kartı, Shop&Miles Business, Filo Card, Corporate Card, Denizbank Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus ve ING Bonus Card sahipleri faydalanabiliyor.

# Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için işlemden önce, MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340’a SMS göndermeleri gerekiyor.

# American Express Card, American Express Gold Card, The Platinum Card, The Centurion Card, Bonus American Express, Bonus Platinum American Express, Miles&Smiles American Express ve Shop&Miles American Express kampanyaya dahil değil.

# Kampanyaya ekspres limit dahil değil.

MTV ödemeleri için son gün 31 Temmuz 2012’dir. Bu tarih sonrasında yapılan ödemeler gecikmeli sayılıp Gelirler İdaresi Başkanlığı tarafından belirlenen cezaları olacak. Bonus sadece 1 Ağustos 2012 tarihine kadar yapılan ödemelerde 6 taksit fırsatı sunacak. Gecikmeli ödemelerde ceza banka tarafından finanse edilmiyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Maximum Kart’a 3 ila 5 taksit fırsatı

Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr’den 3 Ağustos 2012 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar işlemlerde 3 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde 5 taksit imkânına sahip oluyor.

Maximiles, İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.

3 Ağustos 2012 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası’ndan yapanlar Goodyear’ın tescilli markası Premio servisleri tarafından sağlanacak ücretsiz güvenlik kontrol hizmetinden yararlanabilecek, rot ayarı ve nitrojen dolumunu 24 TL’ye yaptırabilecekler.

Yine 3 Ağustos 2012 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası’ndan yapanlar Magneti Marelli Checkstar Servisleri‘nde ücretsiz 16 nokta kontrolü, yedek parça ve işçilik hizmetinden %10 indirimli, Klima Gaz Bakım ve Ozon maker ile araç içi dezenfekte hizmetinden 58 TL’ye yararlanabilecek.

Motorlu Taşıtlar Vergisi Worldcard’la 6 taksit

MTV temmuz taksidini Yapı Kredi kartıyla www.gib.gov.tr’den ödemek isteyenler 6 taksit fırsatı, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya ATM’lerini kullanarak hesaptan ödeme yapmak isteyenler Bosch Car Service’ten ücretsiz check up, Otostart.com’da lastik ve akü dışındaki tüm ürünlerde %20 indirim kazanacak.

# Kampanya 1 – 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında www.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 6 taksit uygulanacak.

# Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve TEB Worldcard’lar dahil. Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

# Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan taleplerini ilettikleri takdirde 6 taksit uygulanmayacak.

# Bosch Car Service‘ten Worldcard sahiplerine özel 85 TL değerindeki ücretsiz check up imkanından yararlanmak için www.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılan vergi ödemesine ait dekontun ilgili Bosch Car Service bayisine teslim etmesi gerekmekte. Size en yakın Bosch Car Service bayisini öğrenmek için www.boschservice.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. Check-up sonrasında yapılacak olan işlemler için World’e özel %30’luk işçilik indirimi ve +4 taksit ve 2 ay erteleme imkanı bulunmakta. Bu imkan 30 Eylül 2012 tarihine kadar geçerli.

# 31 Temmuz 2012 tarihine kadar motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini www.gib.gov.tr adresinden gerçekleştiren kart sahipleri (ödemenin yapıldığı tarihten bir sonraki iş gününden 30 Eylül 2012 tarihine kadar) www.otostart.com adresine girerek kampanya banner’ından ulaşacakları ortak kampanya sayfasından vergi ödemesini yaptıkları kredi kartı ilk 6 son 4 hanesini girerek lastik ve akü hariç tüm ürünlerden %20 indirimden ve peşin fiyatına 6 taksit imkanından faydalanacaklar. %20 indirimden yararlanılması için ödemenin Worldcard ile yapılması gerekmekte.

# Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi ATM’leri aracılığı ile vadesiz hesaptan ödeme yapanlar da www.otostart.com adresinden %20 indirim alabilecekler. İnternet Bankacılığından ödemeyi gerçekleştirdikten 2 gün sonra araç plakalarını girerek %20 indirimli ürün alabilecekler.

Motorlu Taşıtlar Vergisi Advantage ile 6 taksit

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Advantage ile 6 taksitte ödeyene SPEEDY‘den ücretsiz klima dezenfeksiyonu ve tüm klima kontrolleri hediye edilecek.

Kampanyadan 01 Temmuz – 10 Ağustos 2012 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr’den ödeme yapanlar yararlanabilicek. Kampanyadan yararlanan müşterilerin ödemeleri ekstrelerine 6 eşit taksitte yansıtılacak. Kampanya boyunca tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacak.

Speedy’nin klima dezenfeksiyonu ve tüm klima kontroleri ile klima performans testi Speedy servisinin bulunduğu illerde 31 Ağustos 2012’ye kadar geçerli olup, bu hizmetten yararlanmak isteyen müşterilerimizin internet vergi dairesi ödeme alındısını Speedy yetkilisine göstermesi gerekmekte. Klima kontrolleri, klima performans testi ve Polen filtresi kontrolünü içermekte. Speedy servis listesine www.speedy.com.tr’den ulaşılabilir. Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi, trafik cezası ve idari para cezası ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacak. Ticari ve business kartlar kampanyaya dahil değil.

Axess’le Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni 3 ila 5 taksitle ödeyin

31 Temmuz’a kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini www.gib.gov.tr adresinden Axess’le yapanlar 1.000TL’ye (dahil) kadar 3 taksit, 1.000TL üzeri işlemlere 5 taksit ayrıcalığından faydalanıyor. Kampanya kapsamında ayrıca Piranha Notraffic navigasyon cihazında %35, belirli ürünlerde ise %50’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

# www.gib.gov.tr adresinden yapılan kredi kartı ödemeleri peşin olarak gerçekleşecek olup, kredi kartına taksitli olarak yansıyacak.

# 1.000TL dahil 3 taksit, 1.001TL ve üzeri ise 5 taksit olarak kredi kartı ekstresine yansıyacak. Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacak.

# Kampanyadan Axess, Wings, Fish, Axess Business, Wings Business, Carrefour Axess, Citi Axess ve Citi Wings sahipleri de faydalanabiliyor.

Türkiye Finans’tan MTV ödeyene iPhone veya iPad kazanma şansı

Temmuz ayında Motorlu Taşıtlar Vergisi, trafik sigortası veya kasko ödemesini Türkiye Finans’tan yaptıranlar, çekilişle iPhone 4S ve iPad 2 kazanma şansı yakalıyor. Kampanya 31 Temmuz’a kadar devam ediyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini Türkiye Finans Şubeleri, İnternet Şubesi ve 444 2 444’ten yapanlar, iPhone 4S veya iPad2 kazanma şansı yakalıyor. Trafik sigortası ve kasko ödemeleri için Türkiye Finans’ı tercih edenler de kampanyaya dahil oluyor. 31 Temmuz’a kadar devam edecek kampanyada iki kişi IPAD2, bir kişi de IPhone 4S kazanacak.