web statistics

Garanti Bankası ve PTT’den Online Para Transferi Uygulaması


Garanti Bankası ve PTT’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen yeni online uygulama sayesinde, Garanti müşterisi olsun olmasın herkes, Türkiye genelindeki 4.348 PTT işyerinden Garanti Bankası’ndaki herhangi bir hesaba, anında ve kolayca para gönderebilecek.

Çok uygun ücretle sunulan bu hizmet kapsamında PTT işyerlerinden Garanti Bankası’ndaki bir hesaba TL cinsinden yapılacak para transferlerinde işlem başına 5 TL ödenecek.

Ali Fuat ErbilUygulamayla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, “PTT ile ödeme kanalları alanında faydalı ve kaliteli bir işbirliğine imza atmış bulunuyoruz. Böylece, herkes için hızlı ödeme alternatifi yaratıyor, çok daha geniş bir alanda, çok daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşma imkanı elde ediyoruz. Yeni ödeme kanalı aracılığıyla, Garanti Bankası müşterisi olmayan ya da bankalarla aktif ilişkisi bulunmayan kimselere de kaliteli ve uygun bir hizmet sunuyoruz. PTT’nin yaygın ağı sayesinde, Garanti şubelerine para yollamak çok daha kolay olacak. Teknolojideki yeniliklerden faydalanarak, her türlü bankacılık hizmetinde en iyi imkanları sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

PTT Genel Müdürü Osman Tural ise iki kurum arasında gerçekleştirilen işbirliği ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “PTT olarak hizmet çeşitliliğimizi artırma çalışmalarımızı özenle ve titizlikle sürdürmekteyiz. Bu kapsamda ülkemizin önde gelen bankalarından Garanti Bankası ile önemli bir anlaşmaya imza atmış bulunuyoruz. Buna göre isteyen herkes ülke genelinde bulunan 4.348 PTT işyerinden Garanti Bankası’nda bulunan hesaplara on-line para gönderebilme imkanına kavuşacak. Her iki kuruma önemli kazanımlar getireceğine inandığımız bu işbirliği ile yeni müşterilere yeni hizmetler sunmaktan ve hizmetlerimize bir yenisini ilave ediyor olmaktan son derece mutluyuz” dedi.