web statistics

Finansbank Kart Borcunu Şubeye Gitmeden Ödeyeni Ödüllendiriyor


Finansbank’ın bu ay başında başlayan kampanyasında, kredi kartı ödemesini Finansbank İnternet Şubesi, Cep Şubesi ya da ATM’lerden yapan bireysel bankacılık müşterileri çekilişle 10 adet iPhone 4 veya 10 adet iPad 2‘den birini kazanma şansı yakalıyor.

Kampanya kampsamında 30.04.2012 (saat 23:59) tarihine kadar, kredi kartı ödemesini Finansbank ATM‘lerinden veya Finansbank İnternet Şubesi‘nden veya Mobil Bankacılık kanallarından yapan Finansbank gerçek kişi bireysel bankacılık müşterileri, her ödeme işlemi için 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Kısmi ödemeler ya da gecikmeli yapılan ödemeler de kampanya kapsamında.

finansbank hediye kampanyasiKampanyaya katılım 5 çekiliş hakkı ile sınırlı. Kampanya tarihleri arasında kredi kartı ödemesinin iki ay üst üste veya aynı kanaldan yapılması şartı aranmıyor. Kampanya tarihleri arasında birden fazla kredi kartı olan Finansbank müşterileri, Finansbank’a ait diğer kredi kartlarına da ödeme yapmaları durumunda çekiliş hakkı kazanılabiliyorlar. Çekilişe 18 yaşından küçükler ve Finansbank A.Ş. veya İştiraklerinde çalışanları katılamıyorz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmiyor.

Finansbank mart ayından itibaren kredi kartı borcunu şubeden ödeyen kredi kartları sahiplerine her işlem için 1 TL ücret yansıtmaya başlamıştı.