web statistics

Yapı Kredi Her Derde Deva Süper Kredi Kampanyası – Şubat 2012


İhtiyaç kredi kampanyalarını incelediğimiz yazılarımıza devam ediyoruz. Şubat ayında, duyurusunu yaptığımız İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası‘nın ardından Yapı Kredi’nin Her Derde Deva Kredi kampanyası da öne çıkıyor.

Yapı Kredi, daha önce farkli dönemlerde aynı isimle duyurduğu kampanyasını güncel faiz oranları ve ödeme koşullarıyla tekrar müşterilerine sunuyor.

Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi seçeneğinde 12 ay vadeli 5000 TL değerinde kredi için 379 TL toplam masraf ve %23.63 yıllık maliyet oranı belirlenmiş. 30 ay vadeli 7000 TL‘lik seçenekte ise toplam masraf 859 TL’ye yükselirken, yıllık maliyet oranı %20.70’e düşüyor. İş Bankası Şubat Ayı İhtiyaç Kredi Kampanyası’yla karşılaştırdığımızda, 36 vadeli seçeneklerde Yapı Kredi’nin daha iyi bir yıllık maliyet oranı sunduğu görülüyor.

Faizsiz Kredi seçeneği tercih edilmesi halinde, 12 ay vadeli 5000 TL değerinde kredinin aylık faizi sıfıra düşerken, toplam masraf 628 TL’ye yükseliyor ve bu da yıllık maliyet oranını %25.61’e çıkarıyor.

Yapi Kredi Her Derde Deva Super KrediMasrafsız Kredi seçeğinde ise 24 ay vadeli 10.000 TL değerindeki krediden sadece 40 masraf alınırken, aylık faiz %1,67’ye yükseliyor ve yıllık maliyet oranı %24,48’e ulaşıyor. Kredi tutarının 36 vade ve 15.000 TL olması halinde toplam masraf 82 TL olurken, yıllık maliyet oranı aynı kalıyor.

Maaş ve Kamu Çalışanlarına Özel Kredi seçeneğinin tercih edilmesi durumunda Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi paketlerindeki aynı koşullarda, ancak yıllık maliyet oranlarının çok az altında bir oranda kredi kullanmak mümkün oluyor.

Yapı Kredi Her Derde Deva Süper Kredi’sine  başvurmak için gerekli olan belgeler şu şekilde sıralanmış (Müşteri ve Varsa Kefil İçin):

# Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
# Gelir Belgesi Fotokopisi
# Ücretli çalışanlar için son maaş bordrosunun fotokopisi / Maaş yazısı (Şirket yetkililerinin imza sirküleri ile beraber)
# Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi
# Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi
# Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi
# Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir)

Yapı Kredi Her Derde Deva Süper Kredi’ye internet üzerinden Kredi Şimdi ile, SMS ile “Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi” yazıp 4411’e göndererek, Yapı Kredi şubelerinden, 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı’ndan veya Yapı Kredi ATM’lerinden başvurabilirsiniz