web statistics

İş Bankası ‘Dört Dörtlük Nakit Kredi’ Başvurusu Yapmadan Önce…


İş Bankası tarafından bir süredir güncellenerek sunulan “Dört Dörtlük Nakit Kredi” Mayıs ayında da devam ediyor. Kampanya kapsamında 31 Mayıs 2011 tarihine kadar tüm kamu ve özel sektör çalışanları, serbest meslek sahipleri ile emekliler, aylık 111 TL sabit taksitle 60 aya kadar 5.000 TL kredi kullanabilmek için başvurabilirler.

İş Bankası “Dört Dörtlük Nakit Kredi” kampanyasında, 12 ay vadeye kadar aylık yüzde 0,41 faiz oranıyla kredi kullanma imkanı bulunuyor. Kampanya dönemi içinde, 25.000 TL ve 36 aya kadar aylık yüzde 0,98; 60 aya kadar aylık yüzde 0,99 faiz oranıyla alternatif nakit kredi paketi kullanma fırsatı da bulunuyor.

“İş Bankası’nın sunduğu diğer tüketici finansmanı ürünlerinden de kullanırım veya halihazırda kullanıyorum” diyorsanız; “Maksimum İhtiyaç Paketi” sahibi müşterilere sunulan “Dört Dörtlük Kredi” için aylık yüzde 0,01 faiz ya da 50 TL masraf indiriminden de yararlanmak mümkün. Maksimum İhtiyaç Paketi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler olursa diye kısaca açıklamamız gerekirse; Maksimum İhtiyaç Paketi tüketici kredisi, kredi kartı ve otomatik fatura ödeme talimatı ürünlerinin kullanımını sayesinde sahip olunan bir avantaj paketi. “Dört Dörtlük Nakit Kredi” kampanyasından önce kredi kartı olmayan ve kredi kullandırıldıktan sonra 30 Haziran 2011 tarihine kadar kredi kartı kullanıma açılarak, Maksimum İhtiyaç Paketi kapsamına giren müşterilerin kredi kartlarına, 13 Temmuz 2011 tarihinde geçerli fatura talimatı ve açık tüketici kredisi olması şartıyla 50 TL MaxiPuan yükleniyor. Kampanya kapsamında hem masraf/faiz indirimi, hem de MaxiPuan kazanma imkanı bulunuyor.

“Dört Dörtlük Nakit Kredi” kampanyasında 5.000 ila 25.000 TL arası nakit kredi kullanmak mümkün. Söz konusu kredilerin yıllık maliyet oranları yüzde 17,04’den başlıyor ve (5000 TL ve 12 ay vade için) vade, faiz ve kredi tutarı alternatiflerine göre yüzde 14,54’lere kadar iniyor.

"is bankasi dort dortluk krediİş Bankası “Dört Dörtlük Nakit Kredi” kampanyasında anapara, vade, faiz alternatifleri hakkında daha fazla bilgi isteyenler buradan ulaşabilirler.

Daha önce sizle buradan paylaştığımız Denizbank “Her Derde Deva” kredisiyle ilgili yazımızda da belirttiğimiz ve diğer büyük bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredileri kampanyalarında sunulan yıllık maliyet oranlarından çok da farklı değil. Üstelik İş Bankası “Dört Dörtlük Nakit Kredi” paketi devamlılığı olan bir markalı kredi haline gelmiş durumda. Kampanyada masraf ve hayat sigortası ücreti alınıyor. Hayat sigortası primi kredi tutarının binde 7’si üzerinden hesaplanıyor.

İş Bankası kredi politikaları açısından riski çok seven bir kurum değildir. Bu nedenle tüketici finansmanı ürünleri kullanım performansınızda düzensiz ödemeler söz konusuysa, başvurunuzun kabul edilmeme veya sizden kefil talep edilme ihtimali söz konusu olabilir.

İş Bankası “Dört Dörtlük Nakit Kredi” başvurusu İş Bankası Şubelerinin yanı sıra, Bankamatiklerden; NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR bilgisi aralarında boşluk bırakılarak yazılıp 4402’ye SMS ile gönderilerek, İnternet Şubesi’nden, 444 0202 no’lu Telefon Şubesinden, İşCep, İşPad veya İşWap’tan yapılabiliyor.