web statistics

Kredi Kartına 12 Taksitle Araç Satılıyor


Türk otomotiv sektöründe 2005 yılındaki 723 binlik satış rekorunu kırmak için otomobilciler kampanyalara hız vermeye başladı. Komsan Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunulan FAW hafif ticari araçları da kredi kartına 12 ay taksitle satın alınabiliyor.

Komsan Otomotiv, Çinli otomotiv üreticisi FAW Group Corporation ile yaptığı işbirliği kapsamında 4 modelle Türkiye pazarında yer alıyor.

Komsan Hafif Ticari AracAlternatif satış metodları üzerinde de durduklarını dile getiren Komsan Otomotiv CEO’su Süheyl Baybalı, “Kredi kartına taksitli araç satışını hayata geçirmeye aralık ayında başladık. Kredi kartına satışta tüm bedel fiyatına 12 taksit yapıyoruz. Biz bu vadeyi 24 aya çıkarmaya çalışıyoruz. Bankalarla yaptığımız görüşmelerde oranları düşürerek, bir miktar biz de katkıda bulunarak belli bir oranı tüketiciye yansıtmak yoluyla işi çözmeye çalışıyoruz.” dedi.

Baybalı, 2011 yılının ikinci yarısında binek bir otomobil de getireceklerini bildirerek, bu aracın 1.6 benzinli sedan modeli olacağını kaydetti.