web statistics

Bonus Card 17 Nisan`da Köprülerden Bedava Geçirecek


Milliyet’in haberine göre Bonus Card’ın 10. yaş gününde İstanbul’daki köprülerden geçiş ücreti alınmayacak.

Garanti’den yapılan yazılı açıklamada, Bonus’un 10. yaş günü olan 17 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 00.00’dan 23.59’a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden bayramlarda olduğu gibi ücret ödemeden geçilecek. Bedava köprü geçişi uygulamasından, yalnız Bonus Card sahipleri değil, tüm İstanbullular yararlanacak.

Garanti Bankası, Ulaştırma Bakanlığı’nın izni ve desteğiyle düzenlediği kampanya kapsamında, yaklaşık 1,5 milyon kişinin köprülerden bedava geçiş yapmasını sağlayacak. 17 Nisan’da, İstanbul’un birçok yerinde dolaşacak Bonus arabaları ve bandolarının yanı sıra, Boğazda yer alacak dev ışıklı balonlarla, bayram havası yaratılacak.

bonus kopruden bedava gecirecekGaranti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Türkiye’de bugüne kadar sadece devletin yaptığı bir çalışmayı, ilk kez biz gerçekleştiriyoruz. 17 Nisan’da köprü geçişleri, bayramlarda olduğu gibi, bedava olacak. Bu özel kampanyayla doğum günümüzü önce İstanbullularla ardından da yapacağımız sürprizlerle tüm Türkiye ile birlikte, bir bayram havasında kutlayacağız.”