web statistics

Kredi Kıyaslama Sitelerine Yeni Bir Rakip : Hurriyetkiyasla.com


Tüketicilerin bankalar tarafından verilen kredi paketlerinin karşılaştırma imkanı tanıyan Enuygun ve Finzoom gibi kıyaslama sitelerine bir yeni rakip daha geldi. Kasım ayında Hürriyet Internet Grubu çatısı altında yayın hayatına başlayan Hurriyetkıyasla.com, ziyaretçilerine tüketici finansmanı ürünlerini kıyaslama ve anlaşmalı bankalara online başvuru imkanı sunuyor.

Sitede bankaların konut kredisi, ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve kredi kartları ürünleri; kredi türü, kredi miktarı, geri ödeme süresi, faiz türü gibi kriterler girilerek karşılaştıralabiliyor. Şu an için konut kredisinde Garanti Bankası ve Türkiye Finans, ihtiyaç kredisinde Garanti Bankası ve Citibank, kredi kartlarında ise yine Citi Axess karta site üzerinde online başvuru yapılabiliyor.

Kıyaslama ve başvuru dışında sitede hesaplama araçları, uzman görüşleri, Hurriyet.com’dan haberler ve tüketicilerden gelen soruların cevaplandığı bir bölüm yer alıyor. Bunların yanısıra bazı konulara ilişkin videolarla, tüketici finansmanına ilişkin bazı konulara görsel destek verilmiş.

hurriyet kiyaslaHurriyetkiyasla.com neredeyse tüm bankalara ait ürünleri karşılaştırma imkanı sunarken, henüz sınırlı sayıda bankanın ürününe online başvuru imkanı veriyor. Sitenin henüz bir buçuk aydır yayında olduğunu düşünürsek, ilerki dönemlerde diğer bankaların ürünlerine de başvuru imkanı sunulacağı aşikar. Dahil olduğu Hurriyet.com.tr, hurriyetemlak.com, hurriyetoto.com’un oluşturduğu yayın ağının desteğiyle, hurriyetkiyasla.com’un kısa bir süre içinde online kredi kıyaslama pazarında kendine sağlam bir yer edineceğini düşünüyoruz.