web statistics

Bonus Cephesinden Yeni Haberler


Kredi kartlarıyla ilgili iki haberi sizlerde paylaşmak istedik. Bunlardan ilki, Tekfenbank’ın da yakın bir zaman sonra Garanti Bankası’nın Bonus ağına dahil olacağı. Garanti Bankası ve Eurobank Tekfen ile yapılan anlaşma gereği, Eurobank Tekfen müşterilerine Bonus logolu kredi kartı dağıtmaya başlayacak. EuroBank Teften Bonus kartı olan müşteriler tüm Bonus üye işlerinde taksitli alışveriş imkanı bulacaklar ve Bonus kazananacaklar.

Denizbank, TEB, Şekerbank ve ING Bank’tan sonra Eurobank Tekfen‘in de dahil olmasıyla Türkiye’de Bonus Network‘üne üye banka sayısı da 5’e ulaştı. Bonus Network’üne dahil olan üye bankalarla yapılan lisans anlaşmaları kapsamında, Issuing,Acquiring, Takas Hizmeti, Yazılım&Donanım, Ekstre Hizmetleri, Üye İşyeri Destek, Otorizasyon ve Chargeback gibi hizmetler Bonus Platformu bünyesinde veriliyor.

Kredi kartıyla ilgili paylaşmak istediğimiz ikinci de haber de Bonus Card ile ilgili. Galatasaray Kulübü, DenizBank ve Garanti Bankası işbirliğinde sunulan GS Bonus Card ile Galatasaray taraftarları çeşitli ayrıcalıklara sahip olacak.

GS bonus kartTurkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası iç saha maçlarında biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkı bu ayrıcalıklardan bir tanesi. Bunun dışında Turk Telekom Arena’da Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın oynayacağı resmi maçlar için GS Bonus sahibi olarak stada sadece kart sahipleri giriş yapabilecek. GS Storelarda sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan düzenlenecek. Çekilişler sonucunda Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılma imkanı olacak.