web statistics

Halkbank “Evini Yenile Türkiye” Kredisine Başvurmadan Önce…


Halkbank, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ve yapı malzemeleri sektörü işbirliğiyle Evini Yenile Türkiye isimli yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Halkbank, 1 Eylül-30 Kasım tarihleri arasında tüketicilere, ev tadilatı finansmanı için yüzde 0.33’ten başlayan faiz oranlarıyla 50 bin TL’ye kadar kredi veriyor.

Tüketiciler kampanyadan yararlanabilmek için, yapı malzemeleri üreten 83 firmanın kampanyaya dahil olan bayilerinden yapacakları 2 bin lira üzeri alışverişlerde 36 aya varan vadelerde, 2 ay geri ödemesiz kredi kullanabilecekler. Kampanyaya katılan firma listesini ulaşmak için buraya tıklayın.

Halkbank’ın kampanya için hazırlamış olduğu web sitesinde kredi hesaplama araçları ve başvuru noktalarının listesi de mevcut. Dilersiniz bir form doldurarak kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için bir Halkbank müşteri temsilcisinin sizi aramasını talep edebilirsiniz.

evini yenile turkiyeKampanyaya başvurubilmeniz için üye bayiden yapılan alışverişin bedelini gösteren proforma fatura, gelir belgesi, kimlik belgesi (nüfus cüzdanı fotokopisi),ikametgah belgesi (veya adınıza kayıtlı son 3 aya ait ödenmiş telefon, elektrik, su vb. fatura) gibi evrakları bulundurmanız gerekiyor. Ev tadilatı amacıyla ve yalnız kampanyaya üye olan bir bayiden alışveriş yaptığınızı belgelemeniz gerekiyor. Bu nedenle mutlaka proforma fatura karşılığı kredi kullanabiliyorsunuz.

Kampanyada uygulanacak faiz oranları ve maliyetler

Masrafsız Yenileme Kredileri:

Vade : 1 -12 ay Faiz : %0,63 Alınacak Ücret: Yok Yıllık toplam maliyet : %7,56
Vade : 13-24 ay Faiz : %0,95 Alınacak Ücret: Yok Yıllık toplam maliyet : %11,40
Vade : 25-36 ay Faiz : %1,05 Alınacak Ücret: Yok Yıllık toplam maliyet : %12,60

Düşük Masraflı Yenileme Kredileri:

Vade : 1-12 ay Faiz : %0,33 Alınacak Ücret: %2 Yıllık toplam maliyet : %7,25
Vade : 13-24 ay Faiz : %0,80 Alınacak Ücret: %2 Yıllık toplam maliyet :%11,37
Vade : 25-36 ay Faiz : %0,95 Alınacak Ücret: %2 Yıllık toplam maliyet : %12,63

Masrafsız kredi seçeğinde herhangi bir ek ücret ödenmiyor. Ancak her iki seçenek için de 25 TL değerinde Hayat Sigortası poliçe primi ödenmesi zorunlu.

Bu kampanya özellikle sahip oldukları gayrimenkullerde izolasyon, cephe mantolama, çatı tamiri gibi kış gelmeden müdahale edilmesi gereken tamir işleri olan tüketiciler için değerlendirebilecekleri faydalı finansman imkanı sağlıyor. Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiyi Sıkça Sorulan Sorular bölümünde bulabilirsiniz.