web statistics

TEB Cetelem’den Estetik Operasyon ve Mobilya İçin Kredi İmkanı


Tüketici finansmanı şirketlerinden TEB Cetelem türk tüketicileri için iki yeni krediyi pazara sundu. “Estetik Kredi” adıyla sunulan ürün estetik operasyon yaptırmayı düşünen müşterileri hedefliyor. Doğtaş Mobilya ile ortak yapılan kampanya ile de mobilya satın almak isteyen müşteriler kredi ödemelerini 6 aya kadar erteleyebiliyor.

TEB Cetelem; başta saç ekimi olmak üzere, her türlü plastik cerrahi operasyonların yapıldığı Este World ile bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği kapsamında müşterilere Estetik Kredi adı altında bir ürün sunuluyor.

Estetik Kredi’nin alt limiti 500 YTL, üst limit yok. 12 aylık eşit ödeme seçeneği mevcut. Kredi için alınan dosya ücretini Este World karşılıyor. Öncelikle hangi alanda estetik bir operasyon yapılacağı kararlaştırılıyor. Kredi talebinde bulunan kişi, Este World’e sadece nüfus cüzdanı ile başvuruyor ve bir saat içinde TEB Cetelem’den kredi başvurusuyla ilgili cevap geliyor.

Estetik Kredi ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 393 67 60 numaralı telefondan TEB Cetelem Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

Doğtaş Mobilya ile yapılan kampanya çerçevesinde ise TEB Cetelem tüketici kredisiyle, Doğtaş’tan alınan tüm ürünlerde ödemeler 6 aya kadar ertelenebiliyor. Yani Eylül ayında mobilya satın almak için tüketici kredisi alırsanız, Mart 2009’da ödemeye başlıyorsunuz. Doğtaş’ın İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Aksaray, Balıkesir, Çanakkale ve Edirne’deki yetkili satıcılarında geçerli olan kampanya için, TEB Cetelem’e nüfus cüzdanı ile başvurmak yeterli.