web statistics

Ayda 60,000 Kişiye Ulaşıyoruz !


Yayın hayatına Ekim 2007’de başlayan TuketiciFinansman.net ile bir seneden az bir süre içerisinde ayda 60,000 kişiye ulaşmayı başardık. Türk tüketicilerine finansman ürünleri arasında ihtiyaçlarına cevap verebilecek en doğru ürün veya firmayı seçmesinde yardımcı olmak amacıyla kurduğumuz sitemize sizlerden gelen talep her geçen gün artarak devam ediyor.

Okuyucularımızdan gelen yorumlar ve emailler sayesinde doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Ancak daha yolun başındayız. Amacımız zamanla yoğun olarak talep gören kredi kartı başlıklarına paralel olarak diğer tüketici finansman ürünleri ilgili olarak içeriğimizi geliştirerek daha çok kişiye yardımcı olmak. Bu konuda zamanımız ve imkanımız elverdiği sürece takip, araştırma ve yeni şeyler öğrenmeye, öğrendiklerimizi de sizlere yardımcı olmak için paylaşmaya devam edeceğiz.

Websitemiz ile ilgili bazı istatistiklerimizi siz okurlarımızla paylaşmak istiyoruz :

  • Yayın hayatımıza başladığımızdan beri 263,326 kişi web sitemizi ziyaret etti.
  • Toplam 709,822 sayfa gösterimi yapıldı.
  • Ayda 64,000 tekil ziyaretçi alıyoruz.
  • Bunun 54,000’i yeni, 10,000’i tekrar gelen ziyaretçi.
  • Rss ve email aboneliği ile sitemizi takip eden okuyucu sayımız 350.
  • Ziyaretçilerimizin ortalama %60’ı web sitemizde 5 dk’dan uzun bir süre geçiriyor.
  • En çok ziyaretçi alan sayfalarımız kredi kartı borcu ve başvurusu sorgulama bilgileri.

Sonuç olarak bir sene geçmeden geldiğimiz bu nokta bizleri çok mutlu etti. Umuyoruzki bu süre içerisinde aylaştığımız bilgilerle sizlere yardımcı olabilmişizdir. Katettiğimiz mesafe hiç de az değil ama gelişen ekonomi ve globalleşen dünyada daha önümüzde uzun bir yol olduğunun farkındayız. Tüketici finansmanı konusunda bilgimiz ve enerjimiz yettiği sürece sizlerin de desteği ve önerileriyle beraber çok daha uzun mesafeler katedeceğimize inanıyoruz.

Sitemizin sağ bölümünde yer alan anket ile özellikle bilgi almak istediğiniz diğer tüketici finansmanı ürünlerini tespit etmek istiyoruz. Böylelikle içerik sizlerin beklentilerine paralel olarak gelişme imkanı bulacak. Bunun dışında her türlü istek ve önerinizi info@tuketicifinansman.net adresine email atarak bize iletebilirsiniz.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

“Ayda 60,000 Kişiye Ulaşıyoruz !” üzerine 2 yorum

  1. Bireysel finans pazarında çok önemli bir boşluğu doldurdunuz. Ve bu boşluk sermayeden çok tüketicinin yanında olan tarafta gerçekleşti. Tüketiciyi bilinçlendirme konusunda harcadığınız bu emeği, bilinçli tüketicilerin de sonunda farkedip bu siteyi daha da fazla ziyeret edeceklerine eminim.
    TEBRİKLER

Yorumlar kapalı.