web statistics

Garanti Bonus’tan 75 Liralık Alışverişe Milli Piyango Bileti Hediye


Birçoğumuz için yeni yıl yeni umutlar ve yeni hayaller anlamına gelir. Hayallerin ve umutların finansal bir boyutu olması durumunda çoğu zaman bir piyango bileti almadan yapamayız.

2012’nin son bir kaç haftasını yaşadığımız şu günlerde, bankalar tarafından tüketicilere sunulan kredi kartı alışveriş kampanyalarında Garanti Bonus Milli Piyango Kampanyası dikkat çekiyor. Yazılarımızı takip edenler hatırlayacaktır, belli bir tutarın üzerinde kredi kartıyla yapılan alışverişlere çeyrek milli piyango biletini ilk olarak 2010 yılında Yapı Kredi Worldcard vermişti. Daha sonraki yıllarda benzer kampanyaların farklı kurgularına Akbank, TEB ve Denizbank’ta da rastladık.

Anlaşılan ilk olarak Worldcard’ın kurguladığı bu kampanyanın sonuçları Garanti Ödeme Sistemleri’ndeki yöneticileri de etkilemiş olmalı ki; kartlı ödeme sistemlerinde innovasyonu ile tanınan Garanti Bankası kredi kartı cirosunda kıyasıya rekabet içinde bulunduğu WorldCard’ın kampanyasını süratle devşirmiş. Üstüne yıllık bir milyon dolara anlaştığı Gülse Birsel’li reklamlarla da destekleyince, bu sene kredi kartı rekabetinde de liderliği kapacak gibi gözüküyor.

Garanti Bonus Yılbaşı Bileti Hediyeli Alışveriş Kampanyası‘nın şartları gelirsek:

garanti bonus milli piyango kampanyasi# 30 Aralık 2012 tarihine kadar Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapılacak her 75 TL ve üzeri harcamaya çeyrek Milli Piyango bileti hediye edilecek.

# Kart bazında en fazla 5 adet çeyrek Milli Piyango bileti kazanılabilir.

# Müşterilerin çeyrek Milli Piyango bileti kazanabilmeleri için YILBASI yazıp bir boşluk bırakıp sliplerinde çıkan şifreyi ekleyerek 3340’a kısa mesaj göndermeleri gereiyor.

# Bir gün içerisinde aynı işyerinde yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil ediliyor.

# Kampanyaya tüm Garanti Bonus kartları, Money ve Flexi dahil. Miles & Smiles sahiplerinin biletlerini kendileri gidip almaları gerekecek.

# Kampanyaya sadece Garanti POS’undan geçen peşin ve taksitli işlemler dahil.

# Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. İptal ve iade edilen işlemlerde bilet kazanımları iptal ediliyor.

# Kampanyaya mail order ve telephone order işlemleri, yurtdışı alışverişleri, internetten yapılan işlemler, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları dahil değil. Sadece fiziksel kart kullanımında bilet kazanımı söz konusu.

# Müşterilere bilet numaraları bankada kayıtlı cep telefonlarına kısa mesajla iletilecek ve biletlerin fiziki olarak teslimi yapılmayacak. Bu sebeple bankanızdaki cep telefonu bilginizin güncel olmasına dikkat edin.  Kampanya katılan kart hamili müşterilere bilgi amaçlı gönderilmiş olup, gönderilen bu bilet numaraları herhangi bir nedenle değiştirilemiyor.

# Kampanya kapsamında kazanılan bilete 5.000 TL ve üzerinde ikramiye isabet etmesi durumunda müşteriler, Milli Piyango İdaresi ya da herhangi bir Milli Piyango İdaresi bayisinden ikramiye talep ediyorlar. Belirtilen tutara kadar olan ikramiye 7 Ocak 2013 tarihinde kampanyaya katılan kredi kartına alacak olarak yansıtılacak.

# Müşterinin 5.000 TL’den daha fazla ikramiye kazanması halinde, Bilyoner tarafından fiziksel olarak noter huzurunda, kredi kartı hamili müşteriye teslim tutanağı ve kimlik tespiti yapılmak suretiyle bilet teslim edilecek.

# Kampanya dahilinde herhangi bir çeyrek biletin ikramiye kazanması durumunda, ikramiye tutarı sadece kart hamiline ödenebilecek. Kart hamiline ait kartın, kampanyaya katılımı bir üçüncü kişi tarafından kısa mesaj atılarak yapılmışsa, katılımın kendisi tarafından gerçekleştiğinden bahisle ikramiye tutarının kendisine ödenmesi yönündeki üçüncü kişinin bu husustaki itirazları kabul görülmeyecek.

# Çekilişe 18 yaşından küçükler ve T. Garanti Bankası A.Ş. ve Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş personeli katılamıyor; katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmeyecek.

# Bu çekilişe katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılıyor. Karta yüklenen tutar nakit ve nakit avans olarak çekilmesi mümkün değil.

# Kampanya dahilinde toplamda 750.000 adet çeyrek Milli Piyango bileti hediye ediliyor.

# Kampanyaya katılmak için gönderilen SMS, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendiriliyor.

# AMORTİ GARANTİ için ise, Bonus Yılbaşı kampanyası dahilinde en az bir adet çeyrek Milli Piyango bileti kazanmış olan tüm müşterilere, 01-03 Ocak 2013 tarihleri arasında AMORTI yazıp 3340’a kısa mesaj olarak göndermeleri halinde 10 TL bonus hediye edilecek.  AMORTİ GARANTİ dahilinde bir müşteri en fazla 10 TL bonus kazanabiliyor.

Kampanya  diğer bankaların lisanslı Bonus kredi kartları dahil değil. Eğer Garanti Bonus Card sahibiyseniz yılbaşı alışverişlerinizi bu karttan yapmak için çok güzel bir neden. Üstelik amorti “Garanti!”