web statistics

Yapı Kredi 50 TL Puan Kampanyasıyla Kart Ücretinizi Geri Alın


Yapı Kredi 23 Nisan itibariyle duyurduğu kampanyada, Yapı Kredi kredi kartlarıyla tüm sektörlerde yapacağınız 5 adet 100 TL’lik alışverişinize 50 TL puan hediye ediyor.

31 Mayıs 2011 tarihine kadar Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde, Yapı Kredi kredi kartları ve/veya Yapı Kredi banka kartları ile tüm sektörlerden yapılacak olan 5 adet 100 TL ve üzeri alışverişe 50 TL değerinde puan hediye ediliyor.

Kampanyaya taksitli ve peşin işlemler dahil olup, ticari kartlar ve puan ile yapılan alışverişler ve nakit çekim işlemleri dahil değil. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez yararlanabiliyor. Aynı gün aynı World Üye İşyeri’nden yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecek.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar kartlara 08 Haziran 2011 tarihine kadar yüklenecek. Kampanyada kazanılacak 50 TL puan için son kullanım tarihi de 20 Haziran 2011.

yapi-kredi-50-tl-worldpuanKampanyaya katılmak için “YIRMI” yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin SMS ile 3160’a gönderilmesi gerekiyor.

Eğer siz de kredi kartı yıllık ücretine duyarlı bir tüketiciyseniz ve ayda kartınızla en az 500 TL harcıyorsanız; kampanyadan kazanacağınız 50 TL’lik puan, kredi kartı yıllık ücretinizin tamamını veya en azından bir kısmını karşılayabilir. Yapı Kredi klasik Worldcard için 45 TL, Play Card için 50 TL ve Adios için de 70 TL yıllık kart ücreti alıyor.