web statistics

2011 Yılbaşı ve Yeni Yıl Kredi Kartı Kampanyaları


Geçtiğimiz hafta “2011 Yılbaşı ve Yeni Yıl Kredi Kampanyaları” başlıklı bir yazı yayınlamış ve bankaların yılbaşına özel olarak düzenledikleri ihtiyaç kredisi kampanyalarından bahsetmiştik. Yeni yıla kısa az bir süre kala, 2011 yılbaşı kredi kartı kampanyalarının da detayları belli olmaya başladı. Aşağıda şimdiye kadar açıklanan yeni yıl kredi kartı kampanyalarına ait bilgileri bulabilirsiniz.

Maximum Kart

Maximum Kart’ın taksitli nakit avans kampanyasında, kartınızla 1.000 TL ve üzeri nakit ihtiyaçlarınız için başvuru yapmanıza gerek kalmadan taksitli nakit avansınızı, 94 TL’den başlayan eşit taksitlerle 12 ayda kolayca ödeyebilirsiniz.

17 Eylül-31 Aralık 2010 tarihleri arasındaki kampanya kapsamında, taksitli nakit avans işlemleri için 2-12 taksitte aylık yüzde 1,50 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli. 1 Ocak 2011 itibariyle taksitli nakit avans 3-6-9 ay vadede kullanıma sunulacak ve taksitli nakit avans işlemleri için 1 Ocak 2011 tarihindeki güncel kredi kartı akdi faiz oranı geçerli olacak. Kampanya süresince 2-12 arası vadelerle taksitli nakit avans çekilebilecek. Kampanya kapsamında işlem tutarı en az 50 TL, üst limit kredi kartı nakit çekme limiti ile sınırlı.İnternet Şubesinden Taksitli Nakit Avans işlemleri günlük toplam 5.000 TL ile sınırlı. Taksitli nakit avans çekilen tutar üzerinden %3,15 oranında nakit çekme komisyonu uygulanıyor. Bu komisyon, ilk hesap kesim tarihinde kredi kartı hesabına yansıtılıyot.

Axess, Fish, Carrefour Axess

Akbank, kredi kartınızla 10-31 Aralık tarihleri arasında dilediğiniz yerde yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde toplam 100 TL chip-para kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya 10-31 Aralık tarihleri arasında geçerli.

BOSYOK yazarak Turkcell’den 4566’ya diğer operatörlerden 0532 752 4566’ya gönderen Axess, Fish ve Carrefour Axess kart sahipleri kayıt olduktan sonraki alışverişleri için kampanyadan yararlanabilecekler. Kampanyaya 1 kez sms gönderilerek kayıt olunması gerekmekte. Bir müşterinin kampanyaya dahil tüm kredi kartları ile kazanılabileceği chip-para tutarı 100 TL ile sınırlı. Her alışverişte 1-50 TL arasında; toplamda 100 TL chip-para kazanılabilmekte. 10-17 Aralık tarihleri arasında kazanılan chip-paraların son kullanım tarihi 24 Aralık; 18-25 Aralık tarihleri arasında kazanılan chip-paraların son kullanım tarihi 30 Aralık; 26-31 Aralık tarihleri arasında kazanılan chip-paraların son kullanım tarihi 7 Ocak 2011. Kampanyada dağıtılacak toplam ödül tutarı 2 Milyon TL ile sınırlı.

Bonus Card

Bonus Card Esktre Atlat kampanyasında kartınızla yaptığınız yılbaşı alışverişlerinin yansıdığı, 13 Aralık 2010 – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında kesilecek istediğiniz bir ekstrenizi 1 ay sonra ödeyebilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için 13 Aralık 2010 – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında “ATLAT” yazıp, bir boşluk bırakıp ekstresini atlatmak istediği kartın son 6 hanesini yazıp 3340’a mesaj atmanız yeterli.

Bampanya Bonus ve Money Visa’lar için geçerlidir. (Extragenç kart ve Unibank kartlar dahil değil.) Müşterilerin başvuru SMS’ini, ekstre atlatılması istenen kartın Hesap Kesim Tarihi ile Son Ödeme Tarihi arasında atması gerekmekte. Ekstre Atlat başvurunuz ile en az 250 TL, en fazla 10.000 TL olan TL ekstre bakiyelerinizi erteleyebilirsiniz. Yabancı para ekstreleri kampanya kapsamında ertelenemiyor. Bu hizmet karşılığında ekstre borcu üzerinden yüzde 1.99 + 5 TL ücret alınıyor (KKDF ve BSMV hariç). Ekstre Atlat talebinizin iptal işlemi Son Ödeme Tarihi’nden sonra kabul edilemez. Ekstre Atlat talebinden sonra, ekstre borcu erken ödense dahi bir sonraki ekstreye Ekstre Atlat ücreti yansıtılıyor. Ücret iadesi ve iptali yok. Ekstre Atlat özelliğinden kampanya tarihleri arasında her kart için sadece bir kere yararlanılabiliyor. Ekstre Atlatılması istenen kart asıl veya ek kart olabilir ama başvuru asıl kartın Bonus Card sistemindeki kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekiyor.

Yilbasi Bonusu 100 TLBonus Card 100 TL Bonus kampanyasında 14-31 Aralık tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerinde yapılan 100 TL ve üzerindeki işlemlerin sliplerinde bir anahtar kelime çıkacak.

Bu şifreyi 3340’a gönderen Bonus Card sahipleri bundan sonra yapacakları 100 TL ve üzerindeki:

İlk işlemde 5 TL
2. işlemde toplam 10 TL
3. işlemde toplam 20 TL
4. işlemde toplam 50 TL
5. işlemde toplam 100 TL bonus kazanacaklar.

Kampanya Bonus üye iş yerinde yapılacak 100 TL ve üzeri işlemlerde geçerli. Kampanyada kazandırılacak toplam bonus miktarı 4.000.000 TL ile sınırlı. Aynı gün aynı iş yerinde yapılacak işlemler kampayaya dahil değil. Kazanılan bonuslar 5 Ocak günü kartlara yüklenecek ve 15 Ocak’a kadar kullanılabilir olacak. Kampanyaya katılmak için slipte çıkacak olan anahtar kelimenin bir kez 3340’a gönderilmesi gerekmekte. DenizBank Bonus’lular 3280’e, Turkcell kullanan TEB Bonus’lular 4766’ya, diğer operatörleri kullanan TEB Bonus’lular 0532 752 47 66’ya, Şekerbank Bonus’lular 1953’e, ING Bonus’lular 2205’e SMS gönderecekler.

Finansbank Cardfinans

1 Kasım-31 Aralık 2010 tarihleri arasında, tüm Finansbank kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olan üye işyerlerindeki Finansbank POS’larından yapılan 50 TL ve üzeri işlemler, talep üzerine 2 ay ötelenebilecek.

2 Ay Öteleme Kampanyası 1 Kasım – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında geçerli.
Ek kartlar ile yapılacak harcamalar kampanya kapsamında. Taksitsiz, taksitli tüm işlemler ötelenebiliyor. Kampanyaya dahil olmayan üye işyerlerinde öteleme yapılamıyor. Müşteri tarafından talep edilmeyen veya izin verilmeyen işlemler ötelenmiyor. WebPOS ve e-ticaret üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değil.

TEB Bonus

TEB Bonus Card’ınızla 6-31 Aralık 2010 tarihleri arasında taksitli veya tek çekim yapacağınız tüm Akaryakıt, Seyahat, Elektronik ve Giyim sektörü harcamalarınıza özel 1 ay erteleme fırsatı var.

Kampanya 6-31 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak harcamalar için geçerli. Kampanyaya dahil sektörlerde yapılan taksitli veya peşin tüm işlemler kampanya kapsamında öteleniyor. Kampanyada herhangi bir harcama tutar kısıtlaması yok. Kampanya kapsamında yapılacak harcamalar işlem yapıldığı tarihten 1 ay sonra ekstreye yansıtılacak İade / iptal edilen işlemler ötelenmeyecek. Nakit Avans/Nakite Taksit işlemleri kampanyaya dahil değil. Ek kartlar kampanyaya dahil. TEB Bonus Business Card’lar, World Signia Card’lar, Özel ve Yıldız müşteriler kampanya haricinde tutuluyor. Yurtdışı işlemler kampanyaya dahildir.

Advantage

Advantage kartınızla giyim, kozmetik, gözlük, saat, ayakkabı, mücevher ve oyuncak alışverişlerinizde 50 TL ve üzerine +5 taksit ya da 2 ay erteleme imkanınız var.

Seçtiğiniz kampanyaya ait talebinizi satış görevlisine belirtmeniz gerekiyor. Kampanya 1 Aralık – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında giyim, ayakkabı, kozmetik, çok katlı mağazalar, gözlük, saat, oyuncak ve kuyumculuk sektörlerinde faaliyet gösteren ve kampanyaya katılan Advantage üyesi işyerlerinde geçerli. Ticari Kartlar kampanyaya dahil değil. Uygulanacak taksit sayısı artı taksit eklenmiş olarak en fazla 10 taksitle sınırlı. 2 ay erteleme, 2 ekstre dönemi erteleme ve 2 ila 10 taksit arasında geçerli. Advantage NakitPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değil. Yararlanılan kampanyaya ait bilgi, slip üzerinde yer alacak ve geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacak.

Advantage kartınızla ayrıca beyaz eşya alışverişlerinizde +8 taksit fırsatı var.

+8 taksit kampanyası, Beyaz Eşya sektöründe yer alan ve kampanyaya katılan Advantage üye işyerlerinde geçerli. Kampanyada POS otomatik olarak artı taksit vermiyor. POS cihazına artı taksit eklenmiş hali ile taksit sayısının giriş yapılması gerekiyor. (Örnek 4+8=12 taksitli işlem için POS cihazında 12 taksit seçilmelidir) Vade farklı satışlar kampanyaya dahil değil. Kampanya 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerli.

Shop&Miles

01 Aralık 2010 – 05 Ocak 2011 tarihleri arasında giyim sektöründe yer alan Shop&Miles üyesi işyerlerinden yapacağınız 200 TL ve üzeri taksitli alışverişlerinizde +4 taksit veya 2 ay erteleme yapılıyor.

+4 taksit veya 2 ay erteleme, kampanyaya katılan üye iş yerlerinde geçerlid ve başka kampanyalarla birleştirilemiyor. +4 taksit veya 2 ay erteleme 2 ile 8 arası seçmeli taksit işlemlerinde geçerli. Kampanyada 12 taksitin üzerindeki işlemlerde +4 taksit ilave edilmiyor. (9 taksite +3 taksit veya 2 ay erteleme, 10 taksite +2 taksit veya 2 ay erteleme, 11 taksite +1 taksit veya 2 ay erteleme yapılıyor.). Ekspres limit ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değil. Kampanyaya ticari kartlar dahil değil. Sanal POS ve mail order ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değil.

Wings

Wings’le yurt dışındaki restoranlarda yüzde 10 indirim kazanmak için REST yazarak Turkcell’den 4566’ya, diğer operatörlerden 0 532 752 4566’ya SMS göndermeniz gerekiyor.

Kampanya 1 Eylül – 31 Aralık 2010 tarihleri arasında yurt dışındaki restoranlarda yaptığınız 75 TL ve üzerindeki ödemelerde geçerli. İndiriminiz, alışveriş işlemi ile beraber ekstrenize yansıtılacak. Kampanyadan her ay en fazla 100 TL indirim kazanabilirsiniz. Kampanyadan Wings, Wings Black asıl ve ek kartlar faydalanabilir. Kampanyaya katılmak için bir kez sms atmanız yeterli. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan alışveriş işlemleri kampanyaya dahil değil. Kampanyaya SanalKartlar dahil değildir.

Ayrıca Wings’inizle 1.000 TL’ye kadar Taksitli Avansınızı sıfır faizle alabilir, 2 veya 3 ay taksitle geri ödeyebilirsiniz.

Faizsiz Taksitli Avans Kampanyası 24 Kasım-31 Aralık 2010 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Faizsiz Taksitli Avansınızı Akbank ATM/BTMlerinden kartınızla anında alabilirsiniz. Kampanya kapsamında 300 TL ile 1.000 TL arası Taksitli Avans 2 – 3 taksit için faizsiz olarak uygulanıyor. Bir müşteri Kasım ve Aralık aylarında kullanılabilir nakit avans limiti dahilinde kampanyadan birer kere faydalanabiliyor. Taksitli Avans tutarının yüzde 5’i (BSMV hariç) işlem ücreti olarak ilk ekstreye yansıtılıyor.

Worldcard

Worldcard sahipleri 31 Aralık saat 15.00’e kadar Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde tek seferde yapılacak olan 100 TL ve üzeri peşin alışverişlerde çeyrek Milli Piyango bileti kazanıyor. Kampanya detaylarını için buraya tıklayın : 2011 Yılbaşı Worldcard Milli Piyango Bileti Kampanyasına Başvurmadan Önce…