web statistics

İhlas Yayın Holding A.Ş. Halka Arz Ediliyor


İhlas Yayın Holding A.Ş. Oyak Yatırım liderliğinde halka arz ediliyor. “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemi kullanılacak olan halka arzda talep toplama 25-26 Ekim 2010 tarihlerinde gerçekleşiyor.

İhlas Yayın Holding Halka Arzı’yla ilgilenen yatırımcılar; 1.30 TL sabit fiyatla talep toplanacak olan, İhlas Yayın Holding A.Ş. Halka Arzı için taleplerini, Konsorsiyum lideri Oyak Yatırım ve Konsorsiyum üyeleri diğer aracı kurumlardan (Anadolu Yatırım, Ata Online, Ata Yatırım, Bizim Menkul, Camiş Menkul, Delta Menkul, Deniz Yatırım, Ekinciler Menkul, Euro Yatırım, Finans Yatırım, Garanti Yatırım, Gedik Yatırım, Global Yatırım, Halk Yatırım, Meksa Yatırım, Strateji Menkul, Şeker Yatırım, Tacirler Menkul, TEB Yatırım, Tekstil Yatırım, TSKB Yatırım, Vakıf Yatırım, Yapı Kredi Yatırım, Yatırım Finansman, Ziraat Yatırım) 25-26 Ekim 2010 tarihlerinde gerçekleştirebilirler.

ihlas holding“İhlas” İMKB’de oldukça talep gören bir markadır. Geçen yıllar boyunca İhlas hisse senetleri yatırımcılara büyük kazançlar sağladığı kadar, bir o kadar da kayıplara sebep olmuştur. Tüm bu günah ve sevabına rağmen Türk borsa yatırımcısı İMKB’de İhlas’a inancını ve talebini hep ortalamanın üzerinde tutmuştur. Bu markaya olan ilgi nedeniyle talebin oldukça yüksek olacağını düşünüyoruz. Bugüne kadar yapılan diğer halka arzlarda ağırlık yurt dışı yatırımcılara verilirken, İhlas Yayın Holding halka arzında aslan payının yurtiçi yatırımcıların talebine ayrılmış olması da bu talebe olan inanç olarak yorumlanabilir.

İhlas Yayın Holding A.Ş. halka arz detayları aşağıdaki gibidir:

Talep Toplama Tarihi: 25 – 26 Ekim 2010
Halka Arz Fiyatı: 1.30 TL
Talep Toplama Yöntemleri: Sabit Fiyat ile Talep Toplama
Halka Arz Yöntemi: Ortak Satışı (İhlas Holding A.Ş.)
Halka Arz Oranı : yüzde 25
Halka Arz Öncesi Sermaye: 200,000,000 TL
Halka Arz Sonrası Sermaye: 250,000,000 TL
Halka Arz Edilen Hisse Adedi: 50,000,000 TL (Nominal)
Ek Satış (Nominal): 7,500,000 TL