web statistics

2010 MTV İkinci Taksidi Ödemesinde Son Dakika Fırsatları


(2023 EK Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) KASIM TAKSİDİ Kampanyaları için buraya tıklayın.)

Bu ay başında 2010 yılı Motorlu Taşıtlar vergisi temmuz taksidinin ödemesinde kredi kartıyla taksit fırsatlarına değinmiştik. Ayrıca 31 Temmuz’un cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle son ödeme tarihinin 2 Ağustos pazartesi gününe kadar yapılabileceğinin de duyurusunu yapmıştık.

İçinde bulunduğumuz bu hafta içerisinde Garanti Bankası ve Yapı Kredi, mevcut MTV kampanyalarındaki taksit sayısını 5’e çıkararak temmuz taksidinde son dakikada artı taksit avantajı sundular. Biz de motorlu taşıt sahiplerinin ödemelerinin özellikle kalan şu 2 günde yoğunlaşacağını düşünerek, Türkiye’nin kredi kartında en büyük müşteri portföyüne sahip bu iki bankasının güncel kampanyalarının ayrıntılarını sizlerle paylaşmak istedik.

Garanti Bankası Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Bonus’a özel 5 taksit fırsatı sunuyor.

02 Ağustos 2010 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Bonus Card ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr’den ödeyenler, 5 taksit fırsatından yararlanabilecek. Garanti’nin duyurduğu ilk kampanyada sadece 2 taksitle ödeme yapılabiliyordu. Kampanyadan Bonus Business, Filo Card ve Corporate Card sahipleri de faydalanabilecek.

Yapı Kredi de Motorlu Taşıtlar Vergisi’nde Yapı Kredi kredi kartlarına özel 5 taksit fırsatı sunuyor.

2010 MTV02 Ağustos 2010 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Yapı Kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr’den ödeyenler, 5 taksit fırsatından yararlanabilecek. Yapı Kredi’nin duyurduğu ilk kampanyada sadece 3 taksitle ödeme yapılabiliyordu.

MTV ödemelerini Yapı Kredi İnternet Şubesi’nden veya ATM’lerinden ödeyenler ise navking.com’dan yapacakları navigasyon alışverişlerinde yüzde 30 indirim kazanacak.