web statistics

Yapı Kredi Worldcard’ınızı Temassız Yapmak Ücretli!


Referans gazetesinde bugün “Yapı Kredi 7 milyon kartı temassız yapacak” başlıklı bir haber yayınlandı. Haberde Yapı Kredi’nin uzun vadede sayıları 7 milyonu bulan Visa markalı banka, kredi ve ön ödemeli kartlarına Visa payWave temassız özelliğini eklemeyi planladığı yazılmış.

worldcard temassizYapı Kredi’nin Worldcard’a temassız kart özelliği eklediği haberini kısa bir süre önce sizlerle paylaşmıştık. Referans gazetesinin haberini okuyunca mevcut kartların temazsız kartlara dönüştürülmesi için talep edilen ücretten bahsedilmediğini gördük. Habere istineden hemen başvuru yapıp sonradan süpriz bir maliyetle karşılaşmamanız için küçük bir uyarıda bulunmak istedik :

Yapı Kredi bundan sonra yeni kredi kartı müşterilerine vereceği temassız özellikli Worldcard’lar için ekstra bir ücret almayabilir veya yıllık kart ücretine bu maliyeti ekleyebilir, bunu bilemiyoruz. Ancak mevcut Worldcard sahiplerinin, ellerindeki Worldcard’ların temassız özellikli Worldcard’larla değiştirilmesi için her bir kart başına 10 TL ücret ödemeleri gerekiyor.

Temassız kart ücreti ilgili detaylara ve diğer bilgilere Worldcard resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.