web statistics

Visa’dan Yurtdışında Alışveriş Yapanlara Kampanya


TuketiciFinansman.net olarak genelde kampanya duyurusu vermemeye çalışıyoruz. Bunun sebebi zaten bankaların kampanyalarının medyada oldukça geniş yer bulması. Ancak bu yazıya konu olan kampanyayı düzenleyen bir banka değil. Kredi kartı şirketi Visa (bkz. Visa ve Mastercard arasındaki farklar), Türkiye’deki kullanıcıları için bir kampanya düzenlemiş. 15.01.2009 tarihine kadar Visa kartıyla yurtdışında alışveriş yapan müşteriler çift kişilik 3 Avrupa seyahatinden veya 30 çift Avrupa uçak biletinden birini kazanacak.

Söz konusu tarihler arasında kampanyaya katılma taahhüdü veren Akbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Anadolubank, Asya Katılım Bankası, Citibank, Denizbank, Finansbank, Fortis Bank, Türkiye Garanti Bankası, Türkiye Halk Bankası, HSBC Bank, ING BANK, Türkiye İş Bankası, Şekerbank, Türk Ekonomi Bankası, Eurobank Tekfen, Tekstil Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Bankası bankalarından alınmış Visa Kredi Kartı ve/veya Visa Electron Kartı ile yurtdışında alışveriş yapan (POS üzerinden) müşterilere, tek seferde yaptıkları her 50 YTL ve katları tutarında yurtdışı alışverişleri için bir çekiliş hakkı veriliyor.

Kvisa kampanyaatılımcılar arasında yapılacak çekilişle; 3 çifte Londra, Paris, Roma veya Barselona şehirlerinden bir tanesine seyahat (2 kişi için ekonomi sınıf gidiş dönüş uçak bilet bedeli, 2009 Nisan ayı içerisinde 3 gece 4 gün 4 yıldızlı otelde oda kahvaltı konaklama, standard oda), 30 çifte Londra, Paris, Roma, Amsterdam, Prag, Barselona, St. Petersburg, Budapeşte, Viyana şehirlerinden bir tanesine 2009 Nisan ayı içerisinde gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti hediye ediliyor.