web statistics

Kredi kartınıza avantaj sağlayan üye işyerleri ve markalar (2014)


Ay sonu geldi, maaşınızı aldınız ve ailenizle beraber gidip biraz giyim alışverişi yapmaya karar verdiniz. Reklamlarda gördüğünüz kredi kartına puan ve taksit kampanyalarını kullanacağınızı düşünerek bir mağazaya girdiniz, alışverişinizi yapıp ödeme için kasaya kartınız uzattınız, fakat kasiyer kartınıza taksit yapamayacağını söyledi.

Bu senaryo herhalde mutlaka hepimizin başına en az bir kere gelmiştir. Bunun sebebi alışverişinizi yapmış olduğunuzun markanın kullandığınız kartın üye işyeri olmasıdır. Kredi kartınızı başka bankaya ait bir POS’tan geçirip tek çekimle tutarın tamamını ödeyerek de alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ancak taksit ve puan avantajından yararlanmak istiyorsanız işyeri ancak kartınızı bağlı bulunduğunuzun bankanın POS’undan geçirmelidir.

Kısacası kartınızla katılabileceğiniz kampanyalardan, taksit ve puan avantajlarından yararlanabilmeniz için mutlaka kartızın üye işyerine gitmelisiniz. Bu yüzden sizler için bankalara ait kredi kartlarının üye işyerleri linklerini çıkardık. Bankaların neredeyse hergün yeni markalar ve işyerleriyle anlaşmalar yaptıklarını düşünecek olursak bu listelerin güncel olup olmadığını bilmiyoruz. Ancak yine de belli başlı büyük markalar anlaşmalarını kolay kolay bozmayacağından bu listelerden faydalabilirsiniz diye düşünüyoruz. Özellikle World, Bonus, Axess ve Maximum kart işbirliklerinden sonra ortak üye işyerlerinde geçerli kart sayısında da bir artış olduğundan kartınızın geçerli olduğu markayı bulmak kolay olacak. Aşağıda bankası ismine göre alfabetik olarak sıralanmış listeyi bulabilirsiniz :