Bankacılık ve yatırım ürünleriyle ilgili sorularınızı yöneltmek için önce KAYIT OLUN

Kategoriler

0 oy
ben öğrenciliğim döneminde kullandığım işbank kredi kartında 200 tl gibi bir borç bırakmış sonra da sorumsuzluk bu ya üstelememiştim. Geçenlerde bu banka tarafından lbt varlık yönetimine devredildiği borcumun 1500 tl olduğu msj atıldı. Telefonla görüşmemde borcu inkar etmediğimi ama böyle bir meblağında nasıl oluştuğunu bilmediğimi borcumun ana para üzerinden faiziyle ödemek istediğimi söyledim. Bana kalem kalem borcumu gönderin bende yasal haklarımı arayayım dedim. Ama ne gönderiyorla ne de borcu indiriyorlar ne yapmalıyım.
Kredi kartı kategorisinde (190 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
  

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
Firmayla bir daha görüştüğünüzde böyle bir borca dair tebligatın ilgili banka tarafından yapılmadığını. Ayrıca borcun kendilerine devredildiğine dair bir kanıt da sunmadıkları için kabullenmediğinizi söyleyerek biraz olsun pazarlık talep edebilirsiniz.
(30.6k puan) tarafından
+1 oy
Sayın Müşterimiz,

LBT Varlık Yönetim A.Ş. olarak faaliyetlerimiz Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Bankalar Kanunu çerçevesinde düzenlenmekte ve denetlenmektedir. Bankalar Kanunu’nda tanımlanmış yetkilerimiz kapsamında, tahsili gecikmiş alacakları finansal kurumlardan satın (devir) almakta, bankaların tahsili gecikmiş alacak portföylerini veya devir alınan tahsili gecikmiş alacakları takip etmekteyiz.

Borcunuz İş Bankası tarafından LBT Varlık Yönetim A.Ş. olarak tarafımıza devredilmiş olup, bu yolla borcunuzun yasal alacaklısı haline gelmiş bulunmaktayız. Yetkili personelimiz size yardımcı olmak üzere sistemimizde kayıtlı telefon numaranızdan sizinle iletişime geçecektir.

 

Saygılarımızla,

LBT  VARLIK  YÖNETİM A.Ş.
tarafından

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap
1k kez görüntülendi 9, Kasım, 2012 Kredi kartı kategorisinde babaugur1907 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
428 kez görüntülendi 20, Ekim, 2012 Kredi kartı kategorisinde MELEK (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
351 kez görüntülendi 5, Eylül, 2012 Kredi kartı kategorisinde Doqukan10 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
794 kez görüntülendi 15, Ekim, 2012 Diğer kategorisinde yücel (120 puan) tarafından soruldu
...