web statistics

2020 Temmuz Kurban Bayramı Ihtiyaç Kredisi Kampanyaları


Ramazan ve Kurban Bayramları öncesine bankalar tarafından açıklanana ihtiyaç kredisi kampanyaları artık bir gelenek halini aldı dersek sanırım yanlış olmaz. İçinde bulunduğumuz dönemin özel bir durumu da var. Global Covid-19 pandemisi nedeniyle hükümet de ihtiyacı olan tüketicilere, TCMB tarafından yapılan faiz indirimlerinin de etkisi ile kredi verilmesini teşvik ediyor. 2020 Kurban Bayramı öncesi tüketicilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamasına yönelik hazırlanmış ihtiyaç kredisi kampanyaları listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Garanti BBVA Kurban Bayramı İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Garanti BBVA, müşterilerilerine Coronavirüs ile mücadele kapsamında, yaşanan izolasyon döneminden kaynaklanan nakit ihtiyaçlarına yardımcı olmak üzere aylık %0,99 dan başlayan faiz oranları ile 60 ay vade 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisine başvurma imkanı sunuyor.
Kampanya kapsamında maksimum faiz oranı %1,99, yıllık maksimum maliyet oranı %33,0917 olarak belirlenmiş.

garanti bayram kredisi

Kampanya Garanti BBVA kayıtlı müşterileri için kurgulanmış olup müşteriye göre teklif edilecek faiz oranı, kredi tutarı veya müşterinin geri ödeme performansına göre değişiklik gösterebilir.

Kredi başvurusunu Garanti BBVA internet şubesinden veya başvuru formu üzerinden yapabilirsiniz.

İş Bankası Bayram İçin Anında Kredi Kampanyası

Kampanyanın adında bayram ibaresi geçmese de İş Bankası kendi müşterilerine “Anında Kredi” adı altında aylık %0,89 faiz oranı ile 50.000TL’ye kadar ve maksimum 60 ay vade ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor. Anında krediyi farklılaştıran bir özellik ise ilk taksidi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebiyorsunuz.

İş Bankası Anında Kredi başvurusu;
İşCep > Krediler > Anında Kredi Başvuru
İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Kredi
Bankamatik > Daha Fazlası > Anında Kredi ve Anında Ek Hesap

adımlarını takip ederek yapılabiliyor. 3 aya varan ödemesiz dönem seçimi Bankamatikler’den yapılan Anında Kredi başvurularında uygulanmıyor.

İş Bankası tarafından kişiye özel uygulanacak faiz oranı müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebileceğini bilmenizde fayda olacaktır.

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi bankası müşterilerine 3 ay ertelemeli bayram kredi imkanı sunuyor. En az 1.000 TL, en fazla 200.000 TL tutarında kredi başvurusu yapılabilen bu kampanyada en uzun vade ödemesiz dönem dahil 60 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunuluyor. Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılıyor.

yapi kredi bayram kredisi

Bu kampanya mevcut Yapı Kredi müşterileri için tasarlanmış. Yapı Kredi Bireysel İnternet / Mobil Şube kullanıyor olmanız gerekiyor. Yapı Kredi sizin için tanımlanan ön onaylı limitin olması durumunda, en fazla bu limit tutarı kadar kredi kullanabiliyorsunuz.

Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması durumunda “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi için de geçerlidir.

Öteleme işlemi nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından başvuru veya kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi” kampanyası seçildikten sonra, ilk taksit tarihini; kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde takvimden seçmek gerekiyor.

İlk taksit tarihi seçimi değiştirilmediğinde, ilk taksit tarihi otomatik olarak 30 gün sonrası olarak geldiğini bilmekte fayda var. Yapı Kredi 3 ay ertelemeli bayram kredisi için buradan giriş yaptıktan sonra “3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi” menü adımından başvuru yapmak gerekiyor.

QNB Finansbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Televizyonlardaki reklamlardan da gördüğünüz üzere Katarlı Finanbank da müşterilerine, aylık %0,84‘den başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor. Arzu ederseniz üç ay geri ödeme erteleme imkanıyla.

finansbank bayram kredisi

QNB Finansbank’ta hesap sahibi olanlar bu linkte yer alan “Hemen Başvur” butonuna tıklayarak, başvuruyu anında gerçekleştirmek mümkün.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattından 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyorlar. Bunun yanı sıra TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilmek de mümkün. İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemesi avantaj.

TEB Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Türk Ekonomi Bankası 2020 Kurban Bayramı’nda müşterilerine ve bayram öncesi nakit ihtiyacı olan tüketicilere 3 ay ile 36 ay vade seçenekleri arasında kredi imkanı sunuyor. Üstelik aylık %0.89 ‘dan başlayan faiz oranlarıyla.

Burada aklınızda tutmanız gereken, bahsi geçen aylık %0,89 faiz oranı 1850 ve üzeri kredi skoruna sahip şube ve dijital kanallardan yapılan başvurular için teklif ediliyor.

TEB bu kampanya kapsamında onaylanan başvurularda kredi tutarının binde 5’i kadar bir tahsis ücreti talep ediyor. Misal 10.000 TL’lik bir kredide 52,50 TL bir tahsis ücreti karşınıza çıkacaktır.Faiz ve vade oranları müşteri özelinde kredi notuna göre değişiklik gösterebileceğini unutmamak lazım. TEB bayrama özel ihtiyaç kredisi başvuru için buradan başvurabilirsiniz.