web statistics

Yazar Kasa-POS fiyatları


Gelir İdaresi Başkanlığı’nın getirdiği yeni düzenlemeyle, mobil POS cihazı kullanan iş yerleri, yazar kasa ve mobil POS’u tek bir cihaz üzerinde kullanmaya imkan veren Yazar Kasa-POS cihazlarını kullanmak zorunda kalacaklar.

Firmalar 1 Ekim 2013 tarihinden itibaren sipariş vererek, 31 Aralık 2013 tarihine kadar satın aldıkları cihazı bağlı bulundukları vergi dairesine kayıt ettirmek zorundalar.

Yasal düzenlemenin firmanızı kapsayıp kapsamadığını konusunda en doğru bilgiyi muhasebeciniz veya mali müşavirinizden öğrenebilirsiniz.

Yazar Kasa-POS fiyatları 1700 – 2000 TL arasında

Düzenlemeleyle birlikte POS üreten firmalar yeni nesil Yazar Kasa-POS cihazlarını satışa çıkarmaya başladılar. Cihazlar daha çok yeni olduğu için, normal yazar kasa ve POS cihazlarına göre fiyatlar oldukça yüksek. Ortalama bir Yazar Kasa-POS’un satış fiyatının 1700 TL olduğu düşünülürse, Yazar Kasa-POS üreten firmaların bu zorunlu düzenlemeyle birlikte çok büyük paralar kazanacağı aşikar.

Karşılaştırma yapmadan Yazar Kasa-POS satın almayın

yazar kasa posYazar Kasa-POS rekabeti şimdilik ne yazıkki fiyatlara yansımamış durumda. Tüm markalarda fiyatlar aşağı yukarı aynı. Yine de iyi bir araştırma yaparak ihtiyacınıza uygun Yazar Kasa-POS’u araştırıp birkaç lira kara geçmeniz mümkün. Biz de kısa bir araştırma yaparak piyasada satılmaya başlanan Yazar Kasa-POS’ları ve ortalama satış fiyatlarını* sizin için çıkardık:

* Fiyatlar bu yazının yayınlandığı tarih olan 17.10.2013 itibariyledir ve piyasadaki ortalama satış fiyatlarıdır.

Banka kampanyalarına dikkat!

Yazar Kasa-POS’ların satışa çıkmasıyla beraber bankalar da müşteri kazanmak için Yazar Kasa-POS’lara özel kampanyalara başladılar. Kredi kartına taksitle satışlara veya puan kazanımlarına ek olarak pek çok banka POS başına ciro taahhüdü veya ticari karttan harcama sözü veren müşterilerine Yazar Kasa-POS’u ücretsiz olarak sunuyor. Yazar Kasa-POS kampanyalarını ayrı bir yazımızda inceleyeceğiz. O zamana kadar bankaların web sitelerindeki Yazar Kasa-POS kampanya sayfalarına göz atmayı unutmayın.